Internet Explorer 10 Förhandsgranskning för Windows 7

Microsoft släppte förhandsgranskningsversionen av Internet Explorer 10 för Windows 7 den här veckan. Tidigare var IE 10 endast tillgänglig på Windows 8. Förvänta dig inte att se ett användargränssnitt i tunnelbana med den här versionen. Det är praktiskt taget identiskt med skrivbordsversionen på Windows 8. Huvuddelen av dess förbättringar ligger under huven - inklusive säkerhetsförbättringar.

Installera IE 10 Preview för Windows 7

Först ladda ner IE 10 Preview för Windows 7 från Microsofts nedladdningssida. Om du vill ha en specifik version klickar du på Andra nedladdningsalternativ under knappen Hämta nu. Det låter dig ladda ner en 32 eller 64-bitarsversion på ett visst språk.

Installation är en bit tårta, och omstart av din dator krävs för att slutföra installationen.

Tänk på att detta kommer att uppdatera IE 9 till version 10 - och inte installera dem sida vid sida. Medan det inte har samma gränssnitt som tunnelbanestilversionen i Windows 8, är det samma motorförbättringar under huven. Utvecklare som kör Windows 7 kommer att kunna använda samma markup språk och få samma egenskaper som en prestanda som Windows 8-desktopversionen.

DNT-funktionen är också aktiverad som standard. Internet Explorer 10 är den enda stora webbläsaren som automatiskt öppnar dig. Om du vill avbryta, gå till Internet-alternativ >> Avancerat >> Säkerhet och avmarkera "Skicka alltid inte spårhuvud" och starta sedan om datorn.

Om du inte vill hämta den nya versionen ännu, kan du fortfarande prova den på Microsofts teststart för Internet Explorer.

Jag installerade den här nya versionen på mitt Windows 7 Ultimate 64-bitars system och märkte några funktioner som inte är tillgängliga ännu i den här Pre-release versionen. Förbättrat skyddat läge visas inte i Alternativ, och det går inte att aktivera funktionen Flip Ahead.