Det är officiellt! Windows 10 årsdagen uppdatering Kommande 2 augusti

Efter gårdagens för tidiga tillkännagivande gjorde Microsoft det officiellt i morse, nästa revision av Windows 10 kallad årsdagen uppdatering kommer 2 augusti. Den senaste versionen följer Windows 10 1507 som lanserades i slutet av juli 2015 och novemberuppdateringen släpptes i början av november 2015. Årsdagsuppdateringen har mycket passform och finish, med breda förbättringar av bläckning och företagsförbättringar för IT-proffs.

Windows 10 Version 1607 Komma i början av augusti 2016

Microsoft svänger det traditionella stationära operativsystemet som en tjänst genom att leverera regelbundna uppdateringar var sjätte månad. Årsuppdateringen innehåller förbättringar av appar som Microsoft Edge, nästa generations webbläsare stöder nu tillägg. Användare kan installera tillägg som förbättrar webbläsaren med tredjepartsfunktionalitet som lösenordshanterare och språköversättare.

Vi är fast beslutna att leverera kontinuerlig innovation till dig: inklusive funktioner som tar Windows Ink och Cortana till vanliga; en snabbare, mer tillgänglig och mer energieffektiv Microsoft Edge-webbläsare; avancerade säkerhetsfunktioner för konsumenter och företag nya spelupplevelser och nya verktyg för det moderna klassrummet. Alla som kör Windows 10 får de nya funktionerna gratis. Källa

Under de senaste sex månaderna har vi täckt många av de nya spännande funktionerna som kommer i Windows 10-årsjubileumsuppdateringen - för närvarande på Build 14376. För utvecklare och IT-proffs som arbetar med öppen källteknik, kommer version 1607 att göra det enklare att skriva och köra Linux verktyg och appar med det nya Windows-delsystemet för Linux. Uppdateringen expanderar också på dess bläckfunktioner med en ny Windows Ink Workspace och Cortana support för Microsoft Office. Användare kan skapa skriftliga påminnelser med datum och tid i Notes-appen, som du sedan kan lägga till i Cortana.

Microsoft är på plan för att avsluta gratisuppgraderingstilbudet för användare som kör Windows 7 eller Windows 8 i slutet av juli. Det är värt att notera att det för närvarande finns 350 miljoner användare som kör Windows 10, och alla som kör det före den 29: e får årsdaguppdateringen gratis. Många användare förväntade sig att få Windows 10 årsdagen uppdatering före 29 juli. Om du är glad över uppdateringen av Windows 10 och du inte har uppgraderat till Windows 10 alls, är det dags att göra det.