HTC Android Smartphones Få en smak av Glasssmörgås

Goda nyheter för en hel massa HTC Android-smarttelefonanvändare. Några modeller får den högt förväntade Ice Cream Sandwich-uppdateringen. Och den här gången är det inte skvaller, eftersom HTC självt har bekräftat nyheterna på sin blogg. Allt börjar med HTC Sensation och Sensation XE.

Sensation and Sensation XE kommer att få den här viktiga uppdateringen först. Företaget säger att det är i de tidiga stadierna att rulla ut det, så se upp för uppdateringar om du äger en av dessa två enheter.

HTC sa också att uppdateringarna kommer att bli allmänt tillgängliga de närmaste veckorna. Ingen utrullningsplan har meddelats ännu, men det borde vara snart. Företaget har också informerat sina kunder om att det kan ta tid innan operatörerna börjar skjuta uppdateringarna. Var tålmodig, det kommer!

HTC säger också att det är nära samarbete med operatörer, och att detaljerna kommer att följa snart.

Nästa är Sensation 4G och Sensation XL, följt av en hel rad andra enheter.

Här är den kompletta listan över enheter som klarar det - fortfarande, inget datum för andra enheter än de fyra som jag tidigare nämnde.

 • DROID Incredible 2 av HTC
  HTC Amaze 4G
  HTC Desire S
  HTC Desire HD
  HTC EVO 3D
  HTC EVO Design 4G
  HTC Incredible S
  HTC Sensation
  HTC Sensation XL
  HTC Sensation 4G
  HTC Sensation XE
  HTC Raider
  HTC Rezound
  HTC Rhyme
  HTC Thunderbolt
  HTC Vivid

Det är dags HTC gjorde det här. Företaget har nyligen visat de första enheterna som kör Ice Cream Sandwich nyligen. Jag pratar om One X, One XL, One V och One S, men ingen av sina äldre smartphones har uppgraderats till den.

Och eftersom vi pratar om Android, visste du att Instagram får en Android-version?