WaterMinder - Apples gratis iTunes App i veckan

Den här veckans gratisapp är hälsospårningsapplikationen WaterMinder. Normalt är det $ 3, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdag den 2 februari.

Vad är det?

Den här appen hjälper dig att spåra ditt vattenintag. Efter att ha läst information från Health Sync (eller manuell inmatning) beräknar WaterMinder hur mycket du behöver dricka för optimal hydratisering. Som standard väljer du vatten, men appen låter dig välja någon dryck. De räknas alla lika med ditt hydratiseringsmål.

App integrerar också med både Fitbit och Apple Watch. Från Apple Watch kan du gå in i dina vätskor och se hur nära du är för ditt mål. Om dina vänner behöver dricka mer vatten, ger iMessage klistermärken dem en mild uppmuntran.

Vem är det bra för?

Detta är en skräddarsydd spårare, i motsats till en övergripande kalori-tracker (Berätta vilken du använder!). Om du fokuserar på bara ditt vattenintag, är det dock appen för dig. Apple Watch-appen gör det enkelt att komma in och spåra dina mål. Jag mår bra med mitt vattenintag, så jag spårar inte vanligt vatten. Om du försöker gå ner i vikt är vätskeintag ett bra ställe att börja.

Den genomsnittliga personen behöver förmodligen inte en hydratiseringsspårare om inte de har haft ett problem tidigare. Jag dricker lite kaffe (bara svart tack) och alltid ha en vattenflaska som är praktisk, så det här är inte appen för mig. Om du är osäker på att du är hydrerad, kan du kontrollera din urin.

Ska du ladda ner det?

Appen tar upp 90 MB, så det kommer inte att göra telefonen fet. Om du är inriktad på vätskor istället för övergripande kalori spårning, är WaterMinder perfekt för dig. Återigen, när du är osäker, kontrollera färgen på din urin.