Spåra hur mycket tid du spenderar Redigera Office 2013 Word Docs

Hur lång tid tog det dig att skriva din avhandling? Vad sägs om att redigera ditt CV? Hur som helst, hur lång tid du hade ett dokument öppet i Office 2013 är ett enkelt knep jämfört med 2010 och tidigare versioner. Och frukta inte. Även om du inte känner för att öppna ett Office-program bara för att kontrollera, finns det fortfarande ett sätt att kolla på Windows-skrivbordet på grund av att Office-butikerna stämmer med denna tidsstämpel som metadata.

I Office 2013-applikationer är det så enkelt att jag tog det för givet tills jag blev nyfiken tidigare idag. Klicka bara på Info-panelen (längst upp till vänster), och du får se Total redigeringstid som visas i den högra kolumnen.

För att se redigeringstiden i Windows, spåra filen med hjälp av Utforskaren och högerklicka på den och välj Egenskaper. På fliken Detaljer visas Total redigeringstid .

Och det täcker det. Spårning av redigeringstid i Office 2013 är så enkelt att även en grottare inte skulle ha några problem. Det finns dock ett tillvägagångssätt, och det är den tiden som räknas utifrån hur länge dokumentet är öppet i Office-appen och inte bara när det är aktivt - om det inte minimeras.

Jag hoppas att du njöt av det här snygga tipset. Har du ett Microsoft Word-tips? Låt oss veta om det i kommentarerna!