Skicka snabbt textmeddelanden gratis med hjälp av e-post

Det är fantastiskt för mig hur populär "texting" eller textmeddelanden har blivit de senaste åren. Dessutom är det som är ännu mer fantastiskt för mig det faktum att ett nytt språk och möjligen till och med en ny kultur verkar ha hunnit höra från den här nya tekniken! OMG, IMO det är galet LOL! ;)

Så fantastiskt som det här kan vara, har jag funnit att om jag vill skicka någon text (särskilt en lång) medan jag arbetar på min dator är det mycket lättare att använda Outlook än att dra ut min telefon. Beviljas, jag är inte en svart bälte texting ninja men jag kan skriva 100 + ord en minut. Så varför inte dra nytta av den stora pojken tangentbordet :) för att inte tala om att jag kan skicka ett mail (således SMS) snabbt till mer än en person OCH (bäst av allt) det är gratis (för mig, avsändaren som är) .


Nu vet jag vad du tänker. Om jag sitter på en dator, varför inte bara använda e-post ?? Enkelt sagt; e-post blir begravd Dessutom har inte alla tillgång till e-post från deras telefon. Det är hela meningen med textmeddelanden.

Hur gör jag det?

1. Öppna ditt e-postprogram och Skapa ett nytt e-post / textmeddelande.

2. Adressera e-postmeddelandet med hjälp av en kombination av mottagarens mobilnummer och bärarens adress nedan:

Verizon:
[email protected]
AT & T:
[email protected]
Sprinta:
[email protected]
T-Mobile:
[email protected]
T-Mobile (Storbritannien):
[email protected]
Nextel:
[email protected]
Virgin Mobile:
[email protected]
Alltel:
[email protected]
CellularOne:
[email protected]
Omnipoint:
[email protected]
Qwest:
[email protected]
Boost Mobile:
[email protected]
Unicel:
[email protected]

Exempel:
Min vän John Does telefonnummer är 949-644-8090, och han är Verizon Wireless- kund. För att skicka honom ett TXT-meddelande med mitt GMAIL-konto skulle jag bara komponera ett nytt e-postmeddelande och skicka det till [email protected].

Notera: När du skriver din e-post, glöm inte att de flesta bärare bara tillåter 160 tecken eller mindre för textmeddelanden. Ett tecken är ett brev, nummer, mellanslag eller radbrytning.

GROOVY eh? Ha en groovy tid att skicka texter till alla du känner från din e-postklient!

Taggar: txt + meddelanden, mobil, telefon, mobil, e-post, hur-till