10 Fantastiska beroendeframkallande spel för Google Chrome

Vi har nyligen delat några användbara Chrome-tillägg som bidrar till att öka produktiviteten, men alla behöver lite tid att koppla av och roligt. Google Chrome har ett stort bibliotek av spel, och här är några av de bästa.

Arga fåglar

Angry Birds är ett av de bästa spelen som finns tillgängliga på smartphones och är även tillgängligt för Google Chrome. Angry Birds för Google Chrome kan spelas offline. Spelet erbjuder standarddefinition och högupplösta resolutioner. Baserat på fem olika världar med många nivåer behöver du fluga fåglarna på grisarna och slutföra nivåerna.

Ladda ner Angry Birds

Bejeweled

Om du är ett fan av pusselspel, är det här spelet ett måste försök för dig. I Bejeweled Blitz måste all användare göra byta ädelstenar med samma färg och göra poäng. Spelet har bra grafik och spel, och erbjuder användare med två lägen: Classic och Speed.

Hämta Bejeweled

Bastion

Om du är en RPG-fan, borde du definitivt ge det här försöket. Spelet erbjuder olika nivåer där du tar hand om och upptäcker hemligheter om varför världen är i kaos och fullständiga mål. Spelet erbjuder utmärkt grafik och spel och du kommer säkert att bli förvånad över hur spelhistoriken fortskrider.

Hämta Bastion

Klipp repet

Cut The Rope är ett av de mest beroendeframkallande och tidsspillande spelet jag spelat. I Cut The Rebel är din uppgift att skära repet och mata Om Nom med godiset. Det är inte så enkelt som det låter för att du måste se till att när du har klippt repet från godiset landar det direkt i karaktärens mun annars du förlorar.

Ladda ner klippa repet

Växter vs Zombies

I Plants vs Zombies är världen överflödig av zombies och din uppgift är att skydda ditt hus i detta actionpackade strategispel genom att plantera träd som attackerar dem och se till att de inte kommer in i ditt hus. Om de gör det, är du ett dött kött och ett spel slutar. Du måste plantera träden i de lämpligaste områdena så fort som möjligt för att se till att de inte blir konsumerade av de döda.

Hämta växter vs zombies

Command & Conquer Tiberian Alliance

Är du en Command & Conquer-fan och vill spela den i spelet utan att installera den fullständiga versionen av det? Om ja, försök Command & Conquer Tiberian Alliance för Google Chrome där din uppgift skulle vara att bygga en bas, optimera resursproduktionen så att du kan bygga en armé och upptäcka nya angreppstaktik och strategier för att besegra din motståndare.

Hämta Command & Conquer Tiberian Alliance

Drivrutiner Parkering

Tror du att du har bra parkeringsförmåga och kan parkera bilen på något sätt? Tänk igen och försök med parkering för Google Chrome. I detta enkla men beroendeframkallande spel är din uppgift att parkera bilarna i parkeringsplatsen och slå några bilar runt dig. Ju mindre tid du tar för att parkera bilen, desto bättre är det.

Ladda ner drivrutiner parkering

SparkChess 6

Är du en schackspelare och vill spela den i din webbläsare, antingen på din lunchpaus eller när du är hemma? Kolla in SparkChess 6, ett beroendeframkallande schackspel med 3D-grafik som tillåter användare att spela spelet mot datorn eller spela det online med sina vänner. Spelet erbjuder tre svårighetsgrader som du kan spela med datorn för att testa dina spelkunskaper.

Hämta SparkChess 6

Lastbrygga

Cargo Bridge är ett mycket beroendeframkallande spel för Google Chrome som gör det möjligt för användarna att testa sina byggkunskaper. Som byggare är din uppgift att bygga en bro med en begränsad budget och testa om den är tillräckligt stark för att hjälpa dina arbetare att bära föremål från andra sidan dalen. För att slutföra nivån måste du ta tillbaka alla föremål genom att bygga en stark bro som kan bära sin vikt med begränsade resurser, beroende på vilken nivå du spelar.

Ladda ner lastbrygga

Tetris

Tetris är en av de bästa klassiska spelen hela tiden och jag tror inte att det här spelet behöver någon introduktion vad som helst. Din uppgift är att vrida blocken när de visas och fylla i rader för att bli av med dem. Ju större rad, desto fler poäng får du. Spela det så länge blocken inte rör på toppen och se hur mycket du kan göra.

Hämta Tetris

Gott spel!