Hur man tar 360 panoramafoton att dela på Facebook

IPhone-kameran gör det enkelt att fånga panoramabilder. Att dela panoramafotot i full trovärdighet på Facebook var inte möjligt förrän nu. Den sociala nätverksjätten möjliggjorde stöd för 360 panorama; erbjuda användarna ett roligt och interaktivt sätt att fånga och dela vackra landskap och städer, eller till och med din bakgård.

Låt oss kolla upp det.

Fånga och dela Panorama-foton på Facebook

Det fantastiska med den nya tjänsten är att Facebook tar hand om det mesta av arbetet för dig. Allt du behöver göra är att starta kamerans app på din iPhone. Dra till Panorama-fliken och tryck sedan på knappen Kamera. Fortsätt att göra en väsentlig 360 graders vridning och följ pilen tills den når motsatt ände.

Starta Facebook-appen och tryck sedan på knappen Foton. Du kommer märka att en klotemblem är synlig på panoramabilden du bara fångat. Markera det och klicka sedan på Klar för att ladda upp det.

När dina vänner ser ditt panoramabilder i ditt Facebook-flöde kan de också uppleva ditt minne.

Om du har problem med att dela din Panorama, se till att Facebook-appen är uppdaterad. Facebook har nyligen rullat ut en rad innovativa, klibbiga funktioner. Under de senaste månaderna lanserade företaget Facebook Live, som kan användas för att spela in och utföra direktsändning. Var noga med att kolla in vår Facebook-sekretessartikel för att säkerställa att din information hålls säker på det populära sociala nätverket.