Hur man får en gratis Xbox 360 när man köper en bärbar dator på Amazon

Är du student på marknaden för att köpa en ny dator? Om så är fallet, varför inte få några gratis saker tillsammans med den. Amazon gör en ny affär där om du köper en av sina utvalda bärbara datorer får du också en gratis Xbox 360 4GB-konsol. Kampanjen är levande fram till den 3 september 2011, så du har tid att bestämma om du vill ha det eller inte. Lätt groovy? Läs vidare för detaljerna ...

Så här får du gratis Xbox med köp

 1. Logga in på ditt Amazon.com- studentkonto ( det kräver bara en .edu-e-postadress )
 2. Köp en av de berättigade bärbara datorerna, sålda av Amazon.com ( inte en tredje part )
 3. 8 dagar senare får du ett mail som meddelar dig om kredit på ditt konto för en gratis Xbox 360 4GB-konsol.
 4. Köp nu en Xbox 360 4GB och den ska dyka upp som $ 0.00 vid kassan.

Mer detaljer och några köpråd

Amazon har en fullständig lista över datorer som är berättigade till kampanjen. Men inte alla är nödvändigtvis på den billiga sidan; Den lägsta är $ 699.99. Varumärkena inkluderar: Toshiba, Dell, Lenovo, HP, Asus och Acer. Dessutom har de några stationära datorer, men ingen av dem är ett bra pris för hårdvaran du får så låt oss hålla fast vid bärbara datorer.

Av de tillgängliga datorerna finns några förra årets modeller. Med det sagt, om du går för det lägre utbudet på prisskalan, finns det bara 3 bärbara datorer som är värda att titta på:

 • Dell Inspiron 17R i17R-6121DBK ($ 779)
 • ASUS U30SD-XA1 ($ 799)
 • Lenovo IdeaPad U260 08763BU ($ 799)

Av den 3 är Asus bärbar dator sannolikt det bästa erbjudandet tack vare den diskreta NVIDIA GPU med 1 GB vram; medan de andra bärbara datorerna bara innehåller integrerad Intel HD-grafisk grafikbehandling trots att du använder samma i5-CPU.

Viktigt fintryck!

 • Endast Amazon-medlemmar!
 • Måste köpas direkt från Amazon.com - inte Amazon.uk, .co, .de eller någon tredje part säljare listning på Amazon.com.
 • Du kan inte använda krediten för att uppgradera till en bättre Xbox, den är bara bra för 4GB-versionen utan några buntar.
 • Begränsad till 1 per fraktadress.
 • Du får gratis Xbox-kredit 8 dagar efter inköp av datorn.
 • Tävlingen slutar 3 september 2011

Slutsats

Det finns några högre slutalternativ tillgängliga i området $ 1100- $ 2000, men jag skulle inte spendera så mycket för att komma in på en gratis Xbox-affär. För de dyrare datorerna är det bättre att vänta på en riktig försäljning. På låga änden är det dock värt det. Ärligt talat, till $ 800 för en powerhouse-bärbar dator är det inte en dålig affär, särskilt när du slänger in en gratis Xbox ( som du senare kan sälja på craigslist / ebay om du vill ).