Warp Shift - Apples gratis iTunes App i veckan

Den här veckans gratisapp är labyrint spelet Warp Shift. Normalt är det $ 3, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdagen den 5 januari.

Vad är det?

I det här spelet försöker du flytta ett tecken till en portal i så få drag som möjligt. Om du flyttar bitarna för många gånger måste du börja om. Om du behöver en ledtråd, ger spelet några förslag till rörelser. Om du håller fast, kan du titta på en videoannons för att börja om utan straff. Med ett köp i app kan du köpa lösningar som otrogen.

Under vägen har Warp Shift ett drömmande soundtrack och roliga filmer mellan nivåerna.

Vem är det bra för?

Det känns som en modern Rubik kub. Rikta in blocken på precis rätt sätt för att flytta karaktären längs. Detta spel är för äldre barn som har rumsorientering för att placera blocken korrekt. Vuxna kommer att tycka om den snabba uppspelningen. Om du inte kan få det i några drag, kan du bara göra om nivån. När du har behärskat en nivå, kan du alltid gå tillbaka och prova i färre drag

Ska du ladda ner det?

Vi täcker varje "Free App of the Week" här på . Ibland är apparna skräp. Den här veckan, men om du inte är avstängd med "Free Games" som inkluderar inköp i app, rekommenderar jag våra läsare att Warp Shift är en virvel.

De spelar upp ungefär 350 MB, så det är inte stort. Jag håller den här i samma mapp som mina hjärnteasers att avspänna.

Det är mina tankar, vad tyckte du om spelet? Älskar det? Hatar det? Gå med i diskussionen nedan i våra kommentarer!