SugarSync Business Rolls Out Obegränsad Cloud Storage Plan

Idag tillkännagav SugarSync ett varmt nytt erbjudande för företagsanvändare: obegränsat molnlagring för 3 användare för bara 550 dollar per år. Med möjligheten att lägga till obegränsade användare för bara $ 125 en plats, kan det vara en potentiellt mycket groovy affär, beroende på hur mycket data du behöver säkerhetskopiera.

SugarSync, om du inte är bekant, är en av de främsta konkurrenterna till Dropbox och Box, och det har ständigt utökat funktionen för användarklass användare. För fullständig scoop kan du läsa min artikel om vad som är nytt med SugarSync som åtföljde vår SugarSync giveaway, eller min jämförelse av Dropbox vs SugarSync.

Du kan registrera dig nu på SugarSync.com/business.

Andra SugarSync-funktioner som kan leda till att företagsanvändare inkluderar:

  • "Uncapped scaling" av molnens lagringskapacitet och obegränsat antal platser.
  • Lägg till platser när som helst från Admin Dashboard.
  • TLS (SSL 3.3) -kryptering för data i rörelse och 128-bitars AES-kryptering i vila (lagrad med Amazon S3 och ett annat "bärarmärkt datacenter").
  • Mobil åtkomst via skrivbords webbläsare, iOS, Android, Blackberry, Symbian och Windows Mobile (Windows Phone kommer snart).
  • Outlook Plugin - Sänder SugarSync-länkar istället för att fästa i e-post (och bogserande servrar).
  • Filversionshistorik - Sparar upp till fem versioner av varje fil.
  • Dela filer av vilken storlek som helst (via SugarSync-länken)

Dessa funktioner är alla en del av SugarSyncs befintliga affärssystem för molnhantering. Den stora nyheterna här är den obegränsade lagring de lovar. Priset är högre än den gamla 100 GB / 3 användarplanen (299, 99 USD / år), men beroende på dina lagringsbehov kan den obegränsade planen vara en bra affär. Tidigare kunde du öka din lagring i steg om 100 GB för 29, 99 USD per månad. Om min algebra är korrekt, om du får över 900 GB sparar du pengar med obegränsad plan.

För att vara tydlig går den gamla SugarSync Business-prissättningen bort. Framåt kommer endast obegränsad lagringsplan att finnas tillgänglig. Jag är inte säker på vad det här betyder för befintliga företagsanvändare. Befintliga företagsanvändare kan antingen behålla sin gamla prissättning eller uppgradera till det obegränsade kontot.

Tabellen bryter ner några jämförbara planer från SugarSync: