Bjud in en vän till Google Voice [groovyNews]

Goda nyheter till alla de groovyReaders som vill ha ett Google Voice-konto! Från och med den 13/13/09 meddelade Google att de skulle lägga till alternativet för befintliga Google Voice-användare att skicka inbjudningar till tjänsten. De sa också att de kommer att öka antalet inbjudningar som skickas ut för dem som har anmält sig till en inbjudan (bara om du inte känner till någon med ett Google Voice-konto.)

För den första etappen av programmet kommer alla befintliga Google Voice-användare att ha tre inbjudningar varje via en länk under Google Voice Inbox. Google sa att detta skulle sakta öka. Tydligen kommer det att fungera på samma sätt som GMAIL-konton några år tillbaka.

På samma sätt som de bästa e-postadresserna på GMAIL är den bästa telefonen # s säkert det går fort, så nu är det dags att börja skicka e-post till vänner / familj för att säkra din inbjudan till tjänsten! Beviljas, jag tror inte att de kommer att vara lika heta som ett Google Wave- konto. Men jag tror i slutändan att de blir mer användbara.

Mellan groovyDexter och jag borde vi ha 6 inbjudningar (åtminstone.) Om du vill ha en, släpp din e-postadress i kommentarfältet nedan med en groovy story.

Lycka till där ute!

Bjud in en vän till Google Voice [via theGoogleOS ]