Windows 10 Tips: Gör Project Spartan till standardwebbläsaren

Microsoft släppte Windows 10 build 10049 tidigare denna månad och huvudattraktionen är Microsofts nya webbläsare, Project Spartan. Det är den nya universella webbläsaren som kommer att springa över alla Windows 10-enheter och Xbox One.

Om du är en Windows Insider och testar Windows 10 kan en sak du kanske vill spela med göra Project Spartan till standardwebbläsaren. Så här gör du det.

Projekt Spartan Standard Browser

För att göra Project Spartan till din standardwebbläsare, gå till Inställningar> System .

Bläddra sedan ner listan i den vänstra rutan och välj Standardvärden.

Klicka nu eller knacka på vad din nuvarande standardwebbläsare är och välj sedan Project Spartan i menyn Välj en app för att ändra den.

Jag har gjort det här och har använt det i ungefär en vecka nu, och något du definitivt behöver tänka på är, Project Spartan saknar fortfarande många funktioner och det är inte den mest stabila appen i lådan .

Om du gör det som standard kommer du att kunna testa det med jämna mellanrum och ge feedback till Microsoft om funktioner du skulle vilja se och rapportera webbsidor som inte visas korrekt.

Testar du ut Windows 10 och Project Spartan? Vad är dina tankar om det hittills? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta din åsikt. Också se till att du går med i det gratis Windows 10-forumet för mer diskussioner om Windows 10-resan.