Windows 10 Mobile Build 10586.164 Released, byt ringar för att få det

Som vi rapporterade släppte Microsoft idag den nya kumulativa uppdateringen KB3140768 för datorer som gör att datorn bygger 10586.164. Samma byggnad släpptes för Windows 10 Mobile idag också. Här är en titt på hur du får det, och vilka förbättringar du kan förvänta dig i den här nya byggnaden.

Om du är en Windows Mobile Insider med en annan telefon än en Windows 10-enhet, det vill säga Lumia 950, 950 XL eller 550 och i snabbringen, kommer du inte att se den. Du måste ta ett par steg för att få det.

Få Windows 10 Mobile Build 10586.164 på en icke-sms-telefon

I det här exemplet har jag en Lumia 640 och deltar i Windows Insider Programmets Snabba Ring.

Starta Windows Insider-appen och byt till länken Slow eller Release Preview och få uppdateringen. Därefter går du tillbaka till appen Windows Insider och växlar tillbaka till snabbringen.

För att förvirra sakerna lite mer, om du använder en Lumia 950, 950 XL eller Lumia 550 och kör Redstone-förhandsgranskningen - gäller den här uppdateringen inte alls.

Fortfarande inte säkert vad som händer? Tja, för att hjälpa dig, förklarar Microsoft vad som händer på denna Q & A-sida.

Viktiga förbättringar i Windows 10 Mobile Build 10586.164

Här är en titt på vad som är nytt i den här byggnaden enligt Microsoft:

  • Förbättringar för tillförlitligheten av appanmälningar, inklusive textmeddelanden och larm som inte ringer som planerat.
  • Förbättringar för SMS-säkerhetskopiering för att minska data och batterianvändning.
  • Lösningar för Microsoft Edge med adressfältförslag som visar sena eller kvarstår under navigering, "Stäng alla flikar" stänger inte alla flikar och Word Flow på adressfältet fungerar inte som förväntat.
  • Åtgärda ett problem där Microsoft-kontot inte upptäcktes av Outlook Mail, Outlook Calendar och People-appen. Försök att lägga till en ny kontakt i det här tillståndet orsakade att appen People kraschade för vissa användare.
  • Åtgärda ett problem som orsakade att Wi-Fi-anslutningen tillfälligt stängs av efter långvarig användning för vissa användare.
  • Åtgärda ett problem som orsakade appuppdateringar från första parten för att misslyckas med att installera med framgång för vissa användare, vilket innebär att appen är i tillstånd där de inte kan startas.
  • Förbättringar för batterianvändning, Bluetooth-anslutning och OS-tillförlitlighet.

När du har fått den här uppdateringen, låt oss veta hur saker och ting fungerar för dig. Eller för mer djupgående konversationer, gå till våra nya och förbättrade Windows 10-forum.