Synkronisera livsmedelslistor mellan iPhone, Android och BlackBerry Smartphones

HeadCodes app OurGroceries är ett enkelt system som kommer att synkronisera din inköpslista mellan Blackberry, iOS och Android-enheter. Med det här programmet kan du enkelt dela en lista med vem du väljer. Du behöver bara ange en e-postadress för att dela över enheter. OurGroceries refererar till detta som Master e-postadressen. Det är lätt.

Sök efter OurGroceries och installera den direkt på din enhet.

Konfigurera nu kontot för första gången. Från vilken enhet som helst märker du att det finns en generell lista. Öppna inställningsmenyn. Från Android och Blackberry uppnås detta med menyknappen, i iOS är det växelsymbolen längst upp till vänster på skärmen.

Välj listdelning på inställningsmenyn.

Ange e-postadressen du vill använda och tryck på Skicka. Du behöver tillgång till den här adressen för att bekräfta delningen för varje enhet du använder den på. Tryck på Skicka.

En bekräftelseskärm kommer upp. Tryck på Skicka.

Du får ett mail så här. Klicka bara på länken för att bekräfta åtkomst för den enheten.

Nu börjar du helt enkelt skapa din matlista. Din partner kan lägga till vad de behöver i listan också. Allt synkroniseras, och du kommer aldrig glömma mjölken (förlåt frasen). När du hämtar objekt korsar du dem bara bort från listan.

Du kan också skicka dina listor via SMS eller e-post också.

OurGroceries finns också för BlackBerry och Android. Eftersom det är tillgängligt på alla tre stora operativsystem för mobil smartphone, borde det inte vara något problem att veta vad som ska hämtas hem efter arbete oavsett vilken enhet din familjemedlem har!

Du kan ladda ner OurGroceries från Android Market, iTunes eller Blackberry App World. Den fria versionen stöds av annonsen. För att ta bort annonserna behöver du ponny upp till $ 4, 99 för det.