USB ... Skrivmaskin - Åh älskling!

Jag älskar helt enkelt det här och var tvungen att dela den med alla. Missar du någonsin ljudet av en äkta skrivmaskin på ditt kontor, nu är de bärbara tangentborden mycket tystare? Sedan, vad sägs om en riktig skrivmaskin. En som fungerar med din dator eller surfplatta som ett USB-tangentbord? Yup, det är möjligt.

En av anledningarna till att jag har en tendens att använda stora tangentbord är det ljud de gör. Det känner helt enkelt inte om att skriva om det är för tyst och nycklarna är så känsliga. Det här är bara produkten om du letar efter den ultimata gamla skolans typfel.

USB skrivmaskinen har en stor kompatibilitetslista. Det fungerar med alla Windows-datorer, Mac eller Linux-datorer, alla tabletter med en USB-värd, samt en hel del andra enheter (inklusive Motorola Xoom eller Samsung Galaxy SII - och kanske Galaxy SIII). Det kräver inte att du installerar programvara, eftersom det bara är ett vanligt USB-tangentbord.

Amazon säljer USB skrivmaskinen dock för en större mängd modeller, gå vidare till etsy.com. Alla ser bra ut lite på den dyra sidan (mellan 699 och 799 MSRP). Du kan också få ett kit och konvertera din egen skrivmaskin till ett USB-tangentbord för några mindre pengar. Satsen är bara $ 74. Med tanke på prisskillnaden användes ordbandet och limet så jag kommer nog bara att hålla mig till den inbyggda versionen ....

">