Här är fem ord 2013 tips du behöver veta

Microsoft Word är standarden när det gäller digitala textdokument. Här är en titt på några tips som hjälper dig att göra dina dokument så mycket de kan vara.

Stoppa dokument från Spara till OneDrive som standard

Office 2013 är inställd att ladda upp dina dokument till OneDrive som standard, men du kanske föredrar att de inte gör det och vill helst att de bor på din lokala enhet istället.

Om så är fallet, läs vår artikel om hur du gör Office 2013 till att spara dokument till din dator som standard - inte OneDrive.

Lägg till bilder från OneDrive eller Online to Document

Att hitta rätt bild för att infoga i Word- och PowerPoint-dokument kan ibland vara utmanande. Ibland behöver du den perfekta bilden för att verkligen få din poäng att komma över i ditt dokument och kan inte hitta någon på din lokala enhet. I Office 2013 och 365 kan du enkelt söka efter bilder från onlinekällor och infoga dem i dina dokument.

Med dessa funktioner kan du söka efter bilder med Bing och Office.com. Vad som är snyggt om Bing-sökningen är att resultaten som den finner finns under Creative Commons License så att du inte behöver oroa dig för att bryta några kopieringsregler.

Läs mer i vår artikel för steg-för-steg: Så här hittar du och lägger in bilder på nätet i Word 2013.

Lägg till videofilmer på ett dokument

Du kan lägga till andra media än bara bilder du hittar online. En cool funktion är möjligheten att infoga och titta på videor från YouTube eller Bing till dina dokument. Detta gör att du verkligen kan göra dina dokument levande och få din poäng över bättre.

Fördelen med detta är att videon ska spela inuti dokumentet och inte länka till en separat tjänst. Kolla in vår artikel om hur du infogar och tittar på videor i Word-dokument.

Få fler Word 2013-funktioner med Bing Office Apps

Office 2013 har en mängd funktioner jämfört med tidigare versioner. Men om du vill ha ännu mer, kolla in Bing Office Apps. Många av de officiella Bing-programmen är gratis, det finns mer komplexa som kostar pengar. De är inte bara för Word, det finns ett stort urval av olika för varje program i Office-paketet.

För steg-för-steg-instruktionerna läs vår artikel om hur du hittar och använder Bing Office Apps.

Redigera PDF-filer i Word 2013

När du får företags- eller skatteformulär som PDF, är det irriterande att du måste skriva ut det och skriva in den obligatoriska informationen. I tidigare version av Office kan du spara dokument som PDF, men skulle behöva program från tredje part som Nitro PDF Reader.

Med Word 2013 kan du redigera, sammanfoga eller dela PDF-filer helt gratis och inte behöva ett tredjepartsverktyg. Om du vill lära dig mer, kolla in vår instruktionsvideo nedan eller instruktionerna för steg-för-steg här.

">

Har du några tips eller funktioner som du gillar i Word 2013? Lämna en kommentar nedan och berätta om dem.