Tweetcaster för Android uppdaterad, ger buffertintegration

Om du inte använder Tweetcaster för Twitter på din Android-enhet ändå saknar du många funktioner som inte är tillgängliga på den officiella Twitter-appen. Det är en Twitter-klient som låter dig använda den gamla retweetmetoden, redigera vem du ser på ditt flöde med Zip-funktionen, ladda ner bilder och en massa andra användbara funktioner.

Den senaste uppdateringen (version 6.8, kräver Android 1.6 och uppåt) har ett annat coolt trick upp sin ärm - Buffertintegration. Buffert är den populära tweet scheduling app som snabbt blir ett viktigt Twitter-hanteringsverktyg. Det låter dig schemalägga dina tweets med vissa intervall under dagen. Det görs vanligtvis med det syfte att inte se ut som en spam-bot, och samtidigt maximera din publik och läsarnas potential.

Innan uppdateringen kan du schemalägga tweets vid en senare tidpunkt i Tweetcaster-appen med funktionen Post senare, men den skickar inte om inte din telefon är ansluten till internet när det är dags att skicka tweet. Buffert löser detta problem. Med Byffer-appen skickas schemalagda tweets till sin webbserver tills det är dags att skicka dem ut - inget behov av att telefonen ska vara online. För att anmäla dig till denna tjänst kan du besöka buffers hemsida - det är gratis! Du kan då fortsätta och konfigurera dina buffertscheman. När du använder buffert för att skicka tweet följer den automatiskt det schemat.

För att använda buffert med Tweetcaster, skapa en tweet (eller retweeta något). Slå inte på Skicka bara än. Bredvid det finns en prickad linje - tryck på det. Det ger dig möjlighet att lägga till buffert.

Om du gör det för första gången startar den inloggningsskärmen för buffert - antingen logga in med Facebook, Twitter eller ditt buffertkonto. När du har godkänt ditt konto är du helt klar. Tweets skickas även när du är borta från din telefon eller dator, och även när du sover.