Hur får man ytterligare 8 Gigs av mer gratis Dropbox Space

Vi pratade nyligen om en utmärkt freeware data backup / synkronisering tjänst som heter Dropbox! Som nämnts i skrivningen ger det fria kontot på Dropbox dig bara 2 spelningar med ledigt utrymme som du kan synkronisera över alla dina datorer (PC / MAC.) Även om det är ganska bra, ikväll kommer jag att visa dig några Snabba sätt att få ännu mer ledigt utrymme!

För att börja med är det första tipset att anmäla sig med en hänvisningslänk från en vän som jag! Denna åtgärd kommer automatiskt att skicka dig och din vän din första 250 MB bonus. Den dåliga nyheten är att om du redan har anmält dig via en vanlig webbplats så kanske du redan har missat den. Oroa dig inte för mycket om det dock, eftersom du fortfarande kan få upp till 8-10 Gigs totalt genom några andra sätt att jag ska visa dig nästa.

Det snabba sättet att få ett extra 250 MB Dropbox-utrymme

När du har skapat ditt Dropbox-konto, Logga inDropbox-webbplatsen och klicka på fliken Komma igång . Härifrån ser du en lista med 6 steg att slutföra tillsammans med några instruktioner till vänster. Bara gå igenom och klicka på var och en och ta dig igenom dem.

När du har slutfört 5 av 6 steg får du en belöning på ytterligare 250 MB ledigt utrymme för ditt Dropbox-konto.

Hur får du upp till 8-10 spelningar med ledigt lagringsutrymme med Dropbox

Det viktigaste sättet att öka ditt gratis Dropbox-lagringsutrymme är faktiskt steg 6 . När du hänvisar till en vän till Dropbox, och de registrerar och installerar det, kommer Dropbox att ge dig ytterligare 250 MB lagringsutrymme upp till 8 GB bonusutrymme för totalt 10 spelningar med Dropbox-utrymme gratis. För att söka upp avtalet ännu längre, kommer Dropbox också att ge din vän en 250 MB lagringsbonus för att bli hänvisad av dig . Det är en win-win-situation.

Det finns två olika metoder du kan använda för att bjuda in människor.

Alternativ A

Den första är relativt enkel. Dropbox ger dig en unik hänvisningslänk som du kan posta på en webbplats, Facebook, Twitter, MySpace etc. När någon registrerar sig med Dropbox via din referral länk, får du båda en belöning.

Obs : Här är min länk - Dela den om du tycker om att hjälpa mig att slå min 10 GB ledigt utrymme :) :)

Alternativ B

Det andra sättet är att hämta dina Internet-e-postkontakter. Dropbox kan synkronisera med dina kontaktlistor från många av de populära online-e-postkontona, och sedan kan du skicka ut ett masspampps-e-postmeddelande som bjuder in ALLA du känner. Alternativ C på Dropbox-webbplatsen är samma som Alternativ B; du måste bara skriva in de e-postmeddelanden som du vill ha Dropbox att skicka på dina vägnar.

Ha kul på ditt strävan att uppnå hela 10 Gigs gratis ledigt utrymme. Det är en fantastisk tjänst, och jag är säker på att när du kommer igång kommer du att uppskatta behovet av hela 10 spelningar!