Så här använder du Twitter för att automatiskt uppdatera din Facebook-status

Oavsett om du är en ledig Facebooker eller en heltid twit-a-holic, skulle det inte vara trevligt om du bara kunde uppdatera din status på ett ställe och få den att uppdatera båda dina konton? Enorma tidsbesparare rätt? Goda nyheter! Twitter har ett Facebook-program som tillåter dig att skicka alla dina tweets direkt till din Facebook-status. Mycket groovy!

Okej, låt oss nu bli automatiserad och visa Facebook och Twitter som är chef!

Så här tillåter du Twitter för att automatiskt uppdatera din Facebook Wall Status

1. Gå till http://apps.facebook.com/twitter/ från din webbläsare. Du måste vara inloggad på din Facebook för att se den här sidan.

2. En gång på twitter-appsidan, klicka på Tillåt att ge Twitter tillgång till din Facebook-profil och information så att den korrekt kan posta.

3. Du kan bli ombedd att logga in och bekräfta ditt Twitter-konto, bara Ange ditt Twitter- användarnamn och lösenord och klicka sedan på Logga in.

4. Nu tar du till Twitter-applikationssidan. Härifrån kan du skicka från Facebook till Twitter med den här sidan. Målet är att klicka på + Tillåt Twitter för att uppdatera din Facebook-status .

5. Du kommer att bli ombedd att bekräfta, Klicka Tillåt Statusuppdateringar .

Nu när du skickar något till din Twitter-profil kommer det också att skickas direkt till din Facebook-profil som statusuppdatering. Mycket groovy!