TechGroove 34: Hipster Glass

Är Google Glass verkligen nästa stora sak i tech? Josh får några händer i tid med glasögonen och låter oss veta vad han tycker. Windows 8.1-koden heter "Blue" kommer till utvecklare i juni, och vår tips på veckan handlar om att göra organisationen av TV och filmer i iTunes enkelt.

Denna vecka värd Josh Windisch och Brian Burgess talar om Google Glass. Josh fick lite hand i tid med dem, och han berättar vad han tycker. Är de nästa stora sak? Är bärbar dator fantastisk eller bara en kram? Den nya versionen av Windows 8.1-koden med namnet Blue Developer Preview bekräftas släppas i slutet av juni. Är uppstarten till skrivbordet och Start-knappen kommer tillbaka? Och vårt tips på veckan handlar om ett program för Mac som heter iFlicks. Det låter dig organisera dina filmer och TV-program enkelt, med korrekta metadata, omslag, titlar och mer.

">

TechGroove 34 Visa noteringar

  • Windows 8.1 "Blue" Developer Preview Bekräftad för juni
  • Tami Reller talar om Windows 8.1 "Blue"
  • Google Glass möter kraftigt motstånd Innan det på Maket
  • Windows 8 Hittar 100 miljoner försäljningsmärken

Hur tips på veckan

Låt organisera filmer och tv-program i iTunes enkelt med iFlicks - Endast OS X

Kom med oss ​​varje vecka som sänder showen Live på Google Hangouts - vanligtvis tisdag eller onsdagskvällar klockan 21:00 PST. Du kan fånga vår videopodcast här och på vår YouTube-kanal. Eller för högkvalitativ ljudversion kan du prenumerera gratis via iTunes och Stitcher Radio.

">