Så här inaktiverar du Dropbox Camera Auto Upload Prompt

Dropbox-kamerans uppladdningsprompt dyker upp varje gång du ansluter en telefon, kamera eller annan lagringsenhet till din dator. Jag laddar min telefon med en USB-kabel ansluten till min dator och oavsett hur många gånger jag har avmarkerat "Automatiskt ..." och berättade Dropbox "Aldrig för den här enheten" vill den fortfarande dyka upp i mitt ansikte och fråga mig om synkronisering mina foton. Redan tillräckligt! Jag har helt enkelt inaktiverat funktionen helt. Här är vad du kan göra för att stänga av det också.

Inaktivera Dropbox Camera Auto Upload Prompt

Högerklicka på Dropbox-ikonen i systemfältet och välj Preferences.

Klicka på Ändra autospelsinställningar i fönstret Inställningar.

Detta öppnar inställningarna för Windows AutoPlay. Bläddra ner till kategorin Bilder och ändra sedan till Ta ingen åtgärd från rullgardinsmenyn.

När det är klart kommer det inte att skada dig längre med förfrågningar om att synkronisera dina foton.

Om du vill ha en kompromiss som inte inaktiverar funktionen helt, ställer du in bilder på "Fråga mig varje gång" och sedan har du möjlighet att öppna Dropbox Camera Uploader när du ansluter.

Har Dropbox Camera Upload fortfarande buggar dig?

Om ovanstående fix inte fungerade kan det bero på att du kör en experimentell version av Dropbox. I ett fall var jag tvungen att inaktivera automatisk synkroniseringsbegäran. Jag var tvungen att ladda ner Dropbox från hemsidan och nedgradera den till release versionen som den experimentella byggnaden orsakade problem.

Du kan kontrollera vilken version du har genom att sväva musen över Dropbox-ikonen i systemfältet. I det här fallet har jag version 1.4.7 installerad, vilket inte är en stabil byggnad.

För att ta reda på vad den nuvarande versionen är, gå till sidan Dropbox Release Notes och det senaste datumet för en Stabil build är den senaste versionen. Den senaste versionen är alltid tillgänglig för nedladdning från huvudsidan Dropbox.com hemsida. Även om det var lite förvirrande var vid skrivetid 1.4.17 den nuvarande versionen, och 1.4.7 var experimentell.