Stäng av Star Wars-teman på dina Google-tjänster

Vi har tidigare visat dig hur du gör ditt Google-konto apps och tjänster innehåller ett Star Wars tema. Det är mycket roligt, speciellt om du är en Star Wars-fan. Den lägger till temat grafik i Star Wars och låter till tjänster som YouTube, sök och din email.

Men om du valde den mörka eller ljusa sidan kanske du vill stänga av den. Så här gör du det.

Jag hade kul med teman, ikonerna och ljudet för ett par dagar men märkte att när du tittade på YouTube-videor skulle ett ljust saberljud spelas när jag justerade en videos volym. Det var coolt först, men efter ett tag började det bli irriterande.

Det är bara en av de saker jag blev trött på, så jag bestämde mig för att bara inaktivera teman för nu.

Inaktivera Google Star Wars-teman

För att stänga av den, gå till google.com/starwars och dra sedan din profilikon till mitten och klicka eller tryck på Tillbaka till standard . Därefter stänger du av sidan och när du använder dina tjänster, till exempel YouTube, kommer de att visas som de alltid har.

Om du vill gå tillbaka till temat eller ändra sidor kan du naturligtvis gå tillbaka till google.com/starwars och flytta din ikon.

Använder du Star Wars-teman med ditt Google-konto och tjänster? Om så är fallet, låt oss veta om du gillar dem, vad du gillar bäst, och om du är som jag och vill bara stänga av dem.