SuperAntiSpyware är ett Awsome Anti-Malware Utility

Mitt dagjobb kräver att jag spenderar mycket tid att ta bort infektioner från datorer. Den goda nyheten är att alla de bästa antispionverktygen är gratis. Den dåliga nyheten är att ingen av dem får allt. Nyligen har jag hittat SuperAntiSpyware för att vara en av de bästa. Det rensar infektioner som andra antimalwareverktyg som Spybot Search och Destroy gör det inte.

Kom ihåg att det här verktyget inte är ett antivirusprogram. Den används för att upptäcka och rengöra virus och annan skadlig programvara från ett infekterat system. Du behöver också ett fast antivirusprogram som Microsoft Security Essentials installerat också.

Jag har alltid hittat SuperAntiSpyware, eller "Super" som jag kommit att kalla det, för att vara ett snabbt och effektivt verktyg. Från avlägsnande av oskadliga kakor till seriösa rootkits. Det gör ett bra jobb att slita dessa nasties från din Windows-baserade dator.
Jag tog dessa bilder från en Windows 8-dator som ser väldigt lite spionprogram. Jag har inte kört det här systemet länge, och jag har kört några andra skadliga program. Titta på vad SuperAntiSpyware hittat.

Jag hade tur - har bara några kakor på det här systemet. Hade det hittat andra infektioner skulle det rapportera dem här. Snabbsökning på SuperAntiSpyware är mycket snabb, som du kan se från ovanstående tid - två och en halv minut.

Att ta bort hotet är enkelt och kommer att kräva omstart om det behöver ta bort något som är låst i minnet. När det är klart kommer du att få en rapport om en ren hälsodeklaration.

Det är allt. Företaget erbjuder en betald version som möjliggör förebyggande skydd mot infektion. Visst en värdefull investering. En annan fördel med SuperAntiSpyware är att den också är tillgänglig som en bärbar version som borde vara på alla datorentusiaster.