Microsoft firar Pi Day med 31,4 procent av Dell XPS 13

Microsoft erbjuder idag en rabatt på 31, 4 procent av utvalda Signature Edition Dell XPS 13 2-i-1-datorer för att fira Pi Day. Om du letar efter en ny bärbar dator som kör Windows 10, är ​​det dags att dra nytta av rabatten.

Med dessa rabatter kan du göra den senaste De11 XPS 13 med en Intel Core i5, 128 GB SSD och 8 GB eller RAM för endast $ 685.31 istället för $ 999.

Dessa rabatter finns tillgängliga på den online Microsoft Store, och den bästa delen är att de är Signature Editions, som kommer utan någon tredjeparts crapware. För mer om programmet, läs vår artikel: När du köper en ny dator, kolla in Microsoft Signature Editions.

Det är också värt att notera att förutom Pi Day-erbjudanden erbjuder Microsoft flera andra vårförsäljningar som inkluderar en rabatt på $ 100 på utvalda Surface Pro 4-modeller och upp till 50 procent av andra datorer och bärbara datorer som kör Windows 10.

Kom ihåg att Dell XPS 13-datorerna endast är tillgängliga idag. De andra våren erbjudanden kommer att varas tills lagren går.

Hitta Pi Day Deal på Microsoft Store