Google introducerar innehållsförfattarskap-löner krig mot innehållstjuvar

Mitt i den tjocka av Google+ mania uppmärksammade Matt Cutts, chef för webbsökningsskyddsgruppen hos Google, ett nytt pilotprogram för Google-sökning som förbinder författare till deras innehåll på Internet.

Jag hade redan läst och genomfört den nya markeringen på min blogg dagen innan ( tack vare yoast ) så jag visste inte precis Matts post som BREAKING, men det var sagt, vad Matt post gjorde var att börja tänka på några av de långa tidsbegränsningar av vad Google kan göra när Authorship identifierats för innehåll på Internet.

Varför är Författarskap viktigt? Jag tycker att Google säger det bäst i det bloggpost som Matt nämnde:

"Många av er skapar bra innehåll på webben, och vi arbetar hårt för att göra innehållet upptäckbart på Google. Idag börjar vi markera de personer som skapar det här innehållet Google.com sökresultat."

Och

"Den här funktionen drivs av authorship markup som vi meddelade för två veckor sedan. Vi hoppas, som fler författare länkar till deras innehåll, det kommer att förbättra din sökupplevelse och kvaliteten på innehållet som skapas på webben. "

Är det bara jag eller försöker Google faktiskt säga något som: Om vi ​​kan identifiera innehållsförfattaren listar vi ditt innehåll längst upp i sökresultaten och begravningsinnehållarna / aggregaterna? Jag hoppas verkligen det. Det finns inget värre än att ha ditt innehåll stulen från dig och sedan titta på det rankat högre i sökresultat än ditt ursprungliga innehåll. Jag har personligen upplevt detta efter de ökända 11 april Google Panda-uppdateringarna och även om jag kunde rensa upp det mesta av det genom att rapportera spam till Google var det extremt tidskrävande från min sida. Kanske en gång det här nya Pilot-programmet kommer att leva över alla webbplatser och författare, kommer det här problemet att vara en sak i det förflutna.

Tack Matt och team!