Sammanfattning

En av de fantastiska sakerna om moderna webbläsare är möjligheten att utöka dem med tillägg och extensions. Vissa (inklusive mig) kan hävda att det verkligen är användargemenskapen som gör att en webbläsare är värd att använda. Google Chome är inget undantag! Tidigare pratade jag om Illimitux Firefox Extension och idag bestämde jag mig för att släppa listan över några av mina andra Google Chome Extensions-favoriter, med hopp om att du kanske även kan (i kommentarerna) om jag delar mina favoriter. Så här är några från min favoritlista! Njut av!

Åsikt Cloud

Verkligen fantastisk applikation. Vad det gör är att sammanfattar den totala opinionen av publiken för ett visst ämne eller tråd. Det övergripande sättet som ansökan sammanfattar resultat och åsikter är trevligt och otroligt korrekt. Detta är definitivt en av de måste ha tillägg för Chrome.

FeedSquares

När det gäller online RSS-läsare går det svårt att slå Google Reader. Tyvärr är Google Reader-gränssnittet ganska tråkigt och inte särskilt effektivt om du snabbt vill hoppa över nyheterna. FeedSquares syftar till att rensa ut dessa problem och ger dig nyheterna på ett nytt sätt. Ingen kritik om gränssnittet - anpassningsbart och enkelt att använda, ett snabbt sätt att informera dig själv, och bäst av allt - det är även riktigt roligt! FeedSquares kommer säkert att ersätta alla RSS-läsare som du använder för närvarande.

Släck ljuset

Du har hört talas om den här och du har sett det också. Det är appen som dämpar skärmen och fokuserar dig helt på videon. Det här är bra, mestadels när du inte vill bli distraherad när du tittar och när du inte känner för att växla till helskärmen bara för att ignorera de irriterande kommentarerna längst ner. Enkelt och enkelt - inget mer att säga.

Bildspel

Bildspel är en liten applikation som gör att bilderna på nätet blir mycket enklare och mer underbara. När du på en sida med foton (som Flickr, Picasa, Facebook etc.) helt enkelt använder fältet längst ner på skärmen för att göra allt till ett bildspel. En mycket enkel applikation, men än en gång - enkla idéer fungerar bäst.

Läsbarhet Redux

Har du någonsin snubblat på en webbsida som är så hemskt utformad att du inte kan läsa en sak? Eller kanske vill du bara läsa den nya handledningen igen utan att få irriterande popup-fönster som går "Grattis! Du är den 999.999: e besökaren! ... " ? Lösning funnen - läsbar. Läsbar gör ... vad det heter - det gör texten mer läsbar. Precis som att stänga av lamporna, fokuserar du dig direkt på det innehåll du tycker om att visa. Det bästa här är att läsbar kan användas på nästan vilken webbplats som helst.

Observera var som helst

Vad måste jag göra idag igen? Minns inte. Min dator kommer ihåg, dock. Med Anmälning var som helst kan du placera anteckningar i din webbläsare ganska mycket överallt. Du får separata anteckningar för varje enskild webbsida och du får en groovy liten röd stapel under din Notes-ikon där du kan se hur många anteckningar du har. Det här är förmodligen den bästa förlängningen som går med Chrome. Det komplimerar helt enkelt det är enkelhet och ger dig också ett vänligt gränssnitt.

Chromed Bird

Chromed Bird låter dig komma åt din Twitter utan att ens öppna en ny flik. Du kan Tweet, ReTweet, Svara och visa tweetsna från de personer du följer. För varje person som är en Twitter-missbrukare, är detta verkligen en måste-förlängning, även om du inte använder krom mycket ofta.

AutoPager

Google-bilder används av miljontals människor varje dag. Du är en av dessa människor. Du brukar behöva klicka och klicka för varje ny sida med foton, men med Chrome och AutoPager kan du få ett slut på all denna galskap. Från och med nu bläddrar du bara och scro-oo-oling tills du hittar bilden du letar efter. Först appellerade denna idé inte mycket till mig, men ju mer jag använde det, desto mer upptäckte jag att jag inte kan leva utan det! AutoPager gör enkelt flera sidor på nätet enklare och roligare att visa.

Google röst

groovinJackman gjorde en bra skrivning som ganska mycket talar för sig själv så jag kommer inte att vidareutveckla.

Sammanfattning

Det här är bara ett fåtal exempel på mina favoritappar, men för hela listan, släpp över till startsidan för google tillägg för hela listan, inklusive de mest populära, senaste och högsta betyg. Åh, och glöm inte att kolla in de chome-tillägg som presenterades av Google Chrome-teamet!

Har du en favorit Google Chrome Extension / Add-on? Släpp ditt tips i kommentarerna VÄNLIGEN! Jag letar alltid efter bra apps!