Gratis Office 365 Pro Plus-utbildning tillgänglig för företagskunder

Microsoft tillhandahåller en mängd företagsverktyg inom Office 365-ekosystemet. Mängden tillgängliga funktioner kan vara ganska överväldigande. Det är mycket som händer, naturligtvis de viktigaste som Word, Excel, OneNote, men också Office Online, SharePoint, Yammer och Exchange. Om din organisation redan har installerat Office 365 Pro Plus eller är mitt i migrering från gamla versioner, har Microsoft ett exklusivt tillfälle för kunder med aktiva abonnemang att dra nytta av gratis utbildning för att hjälpa anställda att optimera sin kunskap och produktivitet.

Free Office Pro Plus-utbildning

Microsofts pitch för denna träning innehåller följande:

Dra nytta av utbildning uteslutande tillgänglig för Office 365 Pro Plus-användare med en aktiv licens, för att förbättra produktiviteten med Office-applikationer. Office 365 online-träningsplatsen ger tillgång till ett bibliotek med online-kurser som är utformade för dina användare, inklusive: Microsoft Access, Excel, Word, OneNote, Outlook, PowerPoint, Project, SharePoint, Visio, Office Online, Yammer och mycket mer.

Den nya träningsportalen som drivs av vad Microsoft kallar plattformen MLX (Modern Learning Experience), erbjuder e-learning kurser för Office 365 Pro Plus-abonnenter med en riktad katalog över träningsmaterial. För att komma igång, logga bara in och börja ta Office 365 online-kurser.

Office 2016 lanserades i september och innehåller många förbättringar som riktar sig mot företagskunder som Outlook-grupper, E-postbilagor, inbyggda Power Query-stöd och samarbete i realtid. Office Team startade nyligen ett program som liknar Windows Insider-programmet Office Insider, vilket ger kunderna tidig tillgång till nya funktioner och funktioner innan de släpps i allmänhet. Office 2016 ska vara tillgängligt för Office 365 Pro Plus-abonnenter som börjar i början av våren 2016, så de här kurserna bör hjälpa dig att få fart när din organisation börjar använda den senaste versionen.

Ytterligare information på https://officetraining.microsoft.com