Hoppa irriterande TV-reklam med kommersiell paus för Android och iOS

TV med inga reklamfilmer

För att starta saker, installera Commercial Break gratis från Google Play Butik - det finns här. Medan jag visar dig Android-versionen finns en version för iOS också tillgänglig. Det är också gratis, och du kan hämta det här i iTunes Store.

Innan du använder appen bör du veta att den använder några unika algoritmer för att analysera en hel del signaler i video och ljud. Genom att göra det 40 gånger per sekund kan det avgöra när kommersiella raster slutar och regelbunden programmering återupptas. På så sätt kan det hjälpa dig att komma tillbaka framför TV: n bara när pausen är över.

Efter att ha startat Commercial Break, tryck på platsfältet längst ner på skärmen.

Du kommer att kunna göra en av två saker - skriv in ett stadsnamn eller postnummer eller berätta för appen om du vill försöka bestämma var du använder enhetens lokaliseringsfunktioner.

Hur som helst, när du har ställt in din plats får du en lista över program för vilka tjänsten är tillgänglig, som liknar den nedan.

Tryck på visningen du tittar på och tryck sedan på Start på nästa skärm. När du har, kommer du att få veta att du kommer att bli underrättad när reklamfilmer är över. Du kan självklart välja att bli underrättad för mer än en show.

När du har gjort allt ovan kan du byta kanal, gå på toaletten, ta ett mellanmål eller göra vad du vill från det ögonblick som reklamen börjar. Glöm inte att ta din surfplatta eller smartphone med dig så att du kan se meddelandet får du det ögonblick som ditt show kommer tillbaka från reklamfilmer.

Om du inte tittar på en show längre och du vill stänga av meddelanden för den, knackar du bara på den i listan och klickar på Stopp. Commercial Break är ett grovt sätt att undvika reklamfilmer när du tittar på tv utan att sakna delar av dina favoritprogram.

Här är en titt på vad appen ser ut på iOS. Observera att för att det ska fungera som avsett måste du aktivera push-meddelanden.