Så här stänger du automatiskt av alla irriterande anteckningar på YouTube-videoklipp

Annoteringar är sätt för YouTube-uppladdare att dela bakgrundsinformation om en video, länka videor tillsammans som en historia eller uppmuntra feedback från tittare. Tyvärr missbrukas också annoteringar av uppladdare som helt och hållet täcker en video med en jätte spam länk. Trots spam är regelbundna anteckningar fortfarande irriterande och onödiga att helt njuta av en video. Är du redo att stänga av dem som din nya standardinställning?

För att detta ska fungera måste du vara inloggad på ditt YouTube / Google-konto.

Steg 1

Klicka på ditt användarnamn längst upp till höger på YouTube-webbsidan. En ny rad alternativ ska visas, i högra kolumnen Klicka på Inställningar .

Steg 2

Klicka på knappen Uppspelningsuppställning och avmarkera sedan rutan märkt Visa anteckningar . Allt som är kvar att göra efter det är att spara ändringar .

Gjort!

Nu när du tittar på en YouTube-video visas noterna inte längre automatiskt. Säg adjö till irriterande "prenumerera på min kanal!" Och "tummen upp!" Spam smutsade över din visningsupplevelse.

Om du av någon anledning vill aktivera anteckningar finns det en knapp precis nedanför videon som ser ut som en anteckningsruta. Klicka på den här knappen och anteckningar för den video du tittar på kommer nu att aktiveras. Observera att annoteringsknappen bara visas om en video innehåller anteckningar.