Se vad ditt Facebook-flöde såg ut som år sedan

Facebook är det mest populära sociala nätverket där ute och de flesta av oss känner att det har varit en del av våra liv med det som verkar för evigt. Så varför inte ta en tur ner minnesfältet och se vad ditt Facebook-flöde innehöll år sedan?

Facebook Time Machine

Facebook har en funktion som heter "On This Day", vilket kan vara massor av roligt, speciellt om du är en långvarig användare av Mark Zuckerberg-run sociala nätverk. Funktionen låter dig se hur ditt Facebook-flöde såg ut den här dagen för några år sedan, sedan början av den tid du startade din Facebook-profil.

För att använda den här dagen, gå till den här sidan.

När du väl har kommit fram till den sidan, se högst upp till höger där det står ditt nyhetsflöde den här dagen. Klicka på pilen bredvid året som visas där och du kommer att kunna välja det år du vill se din mata på denna dag för.

Exemplet nedan är mitt Facebook-flöde under 2010, när en av mina hundar precis kommit in i familjen.

Du kommer inte bara få dina inlägg, du får också dina inlägg från den aktuella dagen i det år du har valt. Det är därför det är kul att spela med funktionen några dagar. Du kommer noga att bli förvånad över hur personliga dina inlägg (och allas andra, för den delen) var i en tid då sociala nätverk var mycket mindre viktiga än de är idag. Ha så kul!