Ny Windows 10 Redstone Insider Förhandsgranska Bygg 11102 Tillgänglig Nu

Microsoft började idag rulla ut Windows 10 insider Build 11102 för Windows Insiders. Den här uppdateringen kommer på klackarna i förra veckans Insider Build 11099. Här är en titt på vad du kan förvänta dig.

Windows 10 Redstone Preview Build 11102

Microsoft exec Gabe Aul noterar på sin bloggpost att detta inkluderar en ny historikmeny i Microsoft Edge och det finns också kända problem som PC-spelare och användare av tillgänglighetshårdvara måste notera.

Den nya historikmenyn i Microsoft-kanten ger snabb åtkomst till nyligen besökta webbplatser från din nuvarande flik.

Det är också värt att notera att detta är OS-utveckling, och medan du tror att det bara finns en ny sak i byggnaden, finns det över 1200 ändringar som Gabe Aul publicerat på Twitter:

@AliNsoor Över 1200 ändringar mellan 11099 och 11102, bara att de flesta av dem inte är synliga. Detta är OS-utveckling.

- Gabriel Aul (@GabeAul) 21 januari 2016

Som alltid finns det några viktiga kända problem i byggnaden som inkluderar följande:

  • Vissa PC-spel kommer att krascha byter från windowed-läge till helskärm, vid ändring av spelupplösning eller vid lansering på grund av en bugg i Windows-grafikstack. Vi har observerat detta med The Witcher 3, Fallout 4, Tomb Raider, Assassin's Creed och Metal Gear Solid V men det kan också ske med andra titlar.
  • Med den här byggnaden (och med den senaste byggnaden) kan applikationer som berättare, förstoringsglas och assistentteknik från tredje part uppleva intermittenta problem eller kraschar. Om du litar på skärmsläsare eller annan programvara, ska du inte använda den här byggnaden. Denna fråga kommer att lösas med nästa byggnad.
  • Du kanske ser en WSClient.dll-feldialog efter att du loggat in. Vi arbetar med en lösning för detta men som en lösning kan du köra följande i kommandotolk med administrativa rättigheter: schtasks / delete / TN "\ Microsoft \ Windows \ WS \ WSRefreshBannedAppsListTask "/ F
  • När du försöker uppdatera till den här byggnaden kan din dator visa ett meddelande om att ditt trådlösa kort inte är kompatibelt med Windows 10. Lösningen är att besöka supportsidan för din dator eller trådlöst kort och installera den senaste drivrutinen som är tillgänglig.
  • Knappen Connect visas inte i Action Center.

Gabe noterar också att Insider Hub inte var uppfriskande ordentligt och förhindrade att nytt innehåll visade sig i tid.

En omstart krävs för att slutföra installationen (som är en fullständig uppgradering på plats). Du kan schemalägga omstart för en tid som fungerar bäst för dig. För mer om det, läs vår guide om hur du schemalägger Windows 10 Update startar om.

Efter uppgraderingen slår du Windows Key + R för att hämta dialogrutan Kör och skriv: winver och tryck Enter. Där ser du det nya byggnummeret 11102.1000.

Du ser också Build 1112.rs1_release.160113-1800 i nedre högra hörnet av skärmen.

Om du är en Windows Insider, låt oss veta hur din erfarenhet av den här byggnaden går i kommentarerna nedan.