Veckans populära IOS-apparater och spel

Hej igen, groovy läsare, vi är tillbaka med mer populära iOS-appar som du kanske vill ge ett skott. Den här veckan är några av de populära appsna inte gratis men de är bra. Ta en titt och meddela om din åsikt om du har försökt någon av de nämnda programmen.

Sticky Notes ©

Om du behöver påminnelser och noteringar på språng är Sticky Notes en app som kan hjälpa till att öka produktiviteten. Det låter dig ta anteckningar, sortera dem i vilken specifik ordning du vill, maila anteckningar till dig själv och andra, ställa in påminnelser, ändra utseendet på anteckningsbakgrund och teckensnitt.

Pris : $ 0.99

Ladda ner Sticky Notes

Kafoodle

Om du är en matknarkare och vill prova nya platser och dela dina ätupplevelser med dina vänner och andra människor, så är det ett måste ha en app för dig. Du kan fånga och återuppleva dina bästa middagsupplevelser, upptäcka platser du äter hos med dina vänner, se andra människors favoritplatser att äta, se hela restaurangsamlingar, måltider som du lagade och skapa för att äta och rekommendera listor.

Pris : Gratis

Hämta Kafoodle

Cobook för iPhone

Cobook är en enhetlig adressbok för din iPhone som synkroniserar dina kontakter med dina Twitter- och LinkedIn-profiler och visar dig senaste tweets, detaljerad professionell information och mycket mer. Om du vill kan du även sortera dina kontakter i grupper för enkel åtkomst. Det hjälper dig att hålla kontakten med kontakter och se vad de ska göra. Du kan även dela kontakterna med någon du vill ha via e-post.

Pris : Gratis

Ladda ner Cobook för iPhone

Echofon för Facebook

Du har nog hört talas om Echofons Twitter-klient, vilket är ganska populärt bland iPhone-användare. Utvecklaren har nyligen släppt Echofon för Facebook. Det låter dig hantera ditt Facebook-konto på ett enkelt sätt. Echofon för Facebook erbjuder enkel och enkel navigering, realtidschatt, fullständig nyhetsflöde och tidslinjevisningar, visa olika profiler och foton.

Pris : Gratis

Hämta Echofon för Facebook

The Walking Dead: Attaault

Baserat på prisbelönta komiska serier, är The Walking Dead: Assault ett utmärkt actionspel där du måste välja vilken karaktär som helst från serien, välja ett ultimat lag av fyra och jaga efter förnödenheter. Du måste använda karaktärens speciella förmågor för att överleva zombieinvasion och uppgradera och låsa upp nya förmågor när du går vidare med spelet.

Pris : $ 2.99

Ladda ner Walking Dead: Assault

Herrelös

Stray är en användbar app som hjälper dig att hålla reda på hur du spenderar tid under dagen med ett lättanvänt gränssnitt. Du kan ställa in tidtagare och hantera händelser enkelt på din iOS-enhet och märka dem så att du vet vad de var. Om du vill kan du även hantera dina tidigare tider.

Pris : $ 0.99

Hämta Stray

Har du en favoritapp för iOS? Lämna en kommentar eller skjut mig ett mail.