Förbeställ Windows 10 Retail USB Flash Drive från Amazon

Windows 10 är några veckor bort, och den närmaste slutbyggnaden 10240 släpptes till alla Windows Insiders på onsdag. Om du inte kvalificerar dig för den kostnadsfria uppgraderingen eller bara vill ha en fysisk detaljhandel, kan du förbeställa den nu från Amazon.

För närvarande ser det inte ut som installationsmediet kommer på DVD, men istället på en USB-flash-enhet. Även om Gabe Aul sa på Twitter: "När du har uppgraderat W10 w / gratis uppgraderings erbjudandet kan du städa om att installera Windows 10 på samma enhet när som helst."

När den stora dagen kommer, antar vi att du kan köpa den via Windows Store i ISO-format som du sedan kan bränna till DVD, men det har inte bekräftats.

Medan de fria uppgraderingarna för Windows 7 SP 1 och Windows 8.1-användare kommer att rulla ut den 29 juli, på Amazonas webbplats, listas det ett nyfiket leveransdatum den 30 augusti. Även om tidigare rapporter sa det angivna fraktdatumet var 16 augusti.

Kom ihåg, det här är om du vill ha en fysisk detaljhandel kopia av det nya operativsystemet. Windows 7 SP 1 och Windows 8.1-användare får uppgraderingen gratis. För mer, kolla in vår artikel: Din Windows 10 frågor besvarade.

Och om du har andra frågor som inte tas upp i artikeln, se till att du går med gratis Windows 10-forum för mer djupgående diskussioner.

Också, för att hjälpa dig att acklimatisera dig till den nya OS-miljön, se till att du läser vår växande lista över Windows 10-handledning.

Förbeställ Windows 10 Home Edition på USB-minne för 119, 99 USD

Förbeställ Windows 10 Pro-utgåvan på USB-minne för 199, 99 USD

Kommer du att få Windows 10 den 29 juli direkt eller väntar du några månader för att se var sakerna är och bestämmer dig då? Lämna oss en kommentar nedan och dela med dig av dina tankar.