Amazon Prime Student: Vad du får, vad du inte gör, och varför det är värt det

Prata med någon du vet vem som har Amazon Prime, och de ska sjunga sina priser. Den fria 2-dagars frakten är det som hängde ihop, men Prime är verkligen den gåvan som håller på att ge, med nya Amazon Prime-fördelar som läggs till varje år. Trots det kan du vara tveksam till ponny upp på $ 99 per år eller $ 10, 99 per månad. Jag förstår det. Jag kände mig så länge i år, men då fick jag gratis provet genom Amazon Family när mitt första barn föddes, och nu kan jag inte leva utan det.

Om du är student kan du få en ännu bättre affär än Amazon Family-gratisförsöket. Sprint sponsrar för närvarande en sex månaders gratis försök med Amazon Prime Student, som innehåller de främsta fördelarna med Amazon Prime och sedan ett erbjudande om att uppgradera till ett betald medlemsavtal med 50% rabatt när din kostnadsfria försök löper ut. Om du är en student och kan bevisa det, rekommenderar jag starkt att du kolla in Amazon Prime Student-gratisförsöket.

Vad får du gratis med Amazon Prime Student?

Amazon Prime Student ger en delmängd av de fulla Amazon Prime-fördelarna. Amazon Prime kostar normalt $ 10, 99 per månad eller $ 99 per år, men Amazon Prime Student sponsras av Sprint, så du får sex månader gratis. Du behöver inte vara en Sprint-kund för att få Amazon Prime-student gratis.

Med Amazon Prime Student, här är vad du får:

 • Gratis 2-dagars frakt på Amazon Prime-berättigade varor.
 • Tillgång till obegränsad streaming på Prime Video . Innehåller TV-program, filmer och några Amazon-exklusiva shows och Amazon-original.
 • Tillgång till obegränsad fotolagring . Spara så många foton som du vill med Amazon Prime Photos.
 • $ 10 remissbonus för varje person du hänvisar till Amazon Prime Student . Detta är tillgängligt i alla stater utom Arkansas, Maine, Missouri, Rhode Island och Vermont.

Du får allt ovan i sex månader gratis . Därefter måste du uppgradera till ett fullständigt Amazon Prime-konto. Den goda nyheten är dock att du får alla Amazon Prime-fördelar efter att du har uppgraderat, och du får 50% rabatt för de närmaste fyra åren eller tills du inte längre är inskriven som universitetsstudent.

Obs! Det finns en lista över ytterligare Amazon Prime-fördelar på Amazonas hjälpsida som jag tror att du får med Amazon Prime Student, men har inte kunnat bekräfta. Jag pratade med Amazonas hjälp och de berättade för mig att om en Amazon Prime-fördel inte är specifikt utesluten på denna sida, så ingår den i en sex månaders gratisprövning av Amazon Prime Student. Om du har en kostnadsberättelse och du kan bekräfta eller avvisa detta krav, var snäll och fråga oss i kommentarerna !:

 • GRATIS Samma dag Leverans i stödberättigande postnummer.
 • GRATIS Leverans Leveransdatum
 • Prime nu
 • Restaurangleverans
 • Prime Pantry
 • Amazon Elements
 • Amazon Dash för Prime
 • Prime Early Access
 • Prime Reading
 • Kindle först
 • Audible Channels for Prime
 • Video-tilläggsabonnemang
 • Twitch Prime

Vad får du inte med Amazon Prime Student?

Amazon Prime Student är inte ett fullständigt Amazon Prime-medlemskap. Här är de funktioner och fördelar du inte får med Amazon Prime Student som du skulle få med ett fullblåst Amazon Prime-medlemskap:

 • Tillgång till Amazon Prime Music . Amazon Prime Music har några fulla album och sånger tillgängliga för obegränsat, kommersiellt gratis streaming. Med Amazon Prime Student får du inte tillgång till Amazon Prime-låtar.
 • Amazon medlemdelning . Du kan inte låta familjemedlemmar eller andra människor använda dina Amazon Prime-fördelar med Amazon Prime Student.
 • Kindle Owners Lending Library . Det finns några gratis Amazon Kindle-böcker som du kan checka ut gratis med Amazon Prime. Som Amazon Prime Student har du inte tillgång till Kindle Owners Lending Library.
 • Amazon Familjrabatter . 20% rabatt på blöjor och 15% rabatt på babyregistrering är inte tillgängliga för medlemmar i Amazon Prime Student.

Hur uppgraderar jag Amazon Prime Student till Amazon Prime?

När du registrerar dig för Amazon Prime Student-sexmånaders gratis provuppgift, ger du dem din betalningsinformation. Så när ditt medlemskap löper ut börjar de bara ladda dig för ett fullständigt Prime-medlemskap. Men du får 50% rabatt i upp till fyra år, och du får omedelbart alla Amazon Prime-fördelar som du saknade när du var på gratis prov.

Hur man registrerar sig för Amazon Prime Student med en .edu-e-postadress

För att vara berättigad till Amazon Prime Student måste du vara inskriven på minst ett högskola eller en universitetsbana i USA. Gå bara till Amazon Prime Student-anmälningssidan och fyll i formuläret med din .edu-e-postadress. Amazon skickar dig ett mail till din .edu-e-postadress för att verifiera att du verkligen är en högskolestudent.

Så här registrerar du dig för Amazon Prime Student utan .edu Email Address

Om du går till en laglig skola som inte erbjuder dig en .edu-adress kan du fortfarande registrera dig för Amazon Prime Student. Du måste bara verifiera din studentstatus med hjälp av en annan metod. Så här gör du det:

 1. Se till att du redan har ett Amazon-konto med ett aktivt kreditkort.
 2. Använd e-postadressen som är kopplad till ditt Amazon-konto, skicka ett bevis på din registrering till [email protected]. Bevis för registrering inkluderar en skärmdump, skanning eller ett foto av något av följande:
  • Student ID med utgångsdatum eller nuvarande term på den
  • Skriv ut med ditt namn, den aktuella termen och skolans namn på den
  • Undervisningsräkning med ditt namn, nuvarande term och skolans namn på den
  • Ett officiellt godkännandebrev för kommande term, inklusive matriceringsdatum
 3. När din studentstatus är verifierad skickar Amazon dig ett mail med en länk för att registrera dig. Du måste anmäla dig via länken inom 14 dagar.

Se den här sidan för mer information om hur du registrerar dig för Amazon Prime Student utan en .edu-adress.

Slutsats

Amazon Prime Student är ett bra sätt för studenter att njuta av Amazon Prime-förmånerna gratis. Därefter är 50% rabatt på ett fullständigt Prime-medlemskap en anständig besparing också. Även om du inte får den fulla komplimangen för Amazon Prime-fördelarna, gör den fria frakten och Prime Video det väl värt, speciellt om du kommer ihåg att avbryta efter att din sexmånadersförsök har gått upp.

Det enda som är värre än att betala fullt pris för Amazon Prime i det första året har inte alls Amazon Prime. Bli Medlem! Eller låt oss veta varför inte i kommentarerna.