Motorola tillkännager tre nya Moto G4 Smartphones

Motorola, ett bolag som ägs av Lenovo, har tagit omslaget från sin senaste mellanklass Moto G lineup vid en presshändelse i Indien och Brasilien. Den här gången har företaget introducerat tre varianter av Moto G4 smartphones som ger en unik uppsättning funktioner och specifikationer ombord.

Från och med den nya Moto G4, har handenheten en 5, 5-tums skärm med en upplösning på 1920 med 1080 pixlar. Bearbetningen hanteras av en Okta-core Qualcomm Snapdragon 617-processor parad med 2 GB RAM ombord. Det finns 16/32 GB internt lagringsutrymme i kombination med en microSD-kortplats, en 13MP kamera för foton och videoklipp, 5MP framåtvänd kamera och ett 3000 mAh batteri med turboladdningsstöd - ett sätt att ladda upp handenheten snabbt. På programvarans sida skickas den med Android 6.0.1 Marshmallow.

När det gäller större syskon, Moto G4 Plus, liknar de flesta specifikationerna Moto G4, förutom några ändringar här och där. Det ger en bättre 16MP-kamera ombord samt fler lagringsalternativ, inklusive 16GB, 32GB och 64GB. Dessutom erbjuder den också en variant med 4 GB RAM, tillsammans med en 2 GB-version.

Sist men inte minst, det finns en Moto G4 Play . Handenheten passar bättre för ingångssegmentet, med en 5-tums 720p-bildskärm, en Snapdragon 410-processor med 2 GB RAM och 16/32 GB internt minne. Det finns en microSD-kortplats för expansion, 16 GB internt minne, 8MP bakre kamera, 5MP framåtvänd kamera, ett 2800 mAh batteri och fartyg med Android 6.0 Marshmallow. Det ser ut som om en uppgraderad version av det senaste årets Moto E.

När det gäller tillgängligheten kommer både Moto G4 och Moto G4 Plus att vara tillgängliga i Brasilien idag, medan Moto G4 Plus kommer att säljas i Indien. Företaget gav inte ut exakta tillgänglighetsuppgifter. Företaget meddelade dock att det kommer att lanseras i olika länder över Nordamerika, Europa, Latinamerika och Asien Stilla havet under de närmaste veckorna. Å andra sidan kommer Moto G4 Play att lanseras globalt senare i sommar.

Är du intresserad av att hämta en av de nyanropade enheterna från Motorola? Jag är inte säker på dig, men jag kommer definitivt att hämta Moto G4 Plus så fort den träffar detaljhandeln i mitt land.

Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar om den nya Moto G4-serien av telefoner.

För mer, kolla in Moto G Exhibit-videoen nedan för att se enheterna i åtgärd:

https://youtu.be/kZCu0LiL4Nc