Wi-Fi Kindle är Amazons toppsäljare någonsin

Och det är inte bara semesterns mest sålda produkt; Det är företagets bästsäljare i historien, överträffar "Harry Potter och The Deathly Hallows".

Företaget har meddelat nyheterna, men de har fortfarande inte publicerat några siffror att följa med. Amazon har bara nämnt att fler Kindles har aktiverats på juldagen än på någon annan dag på året och att den 29 november, dess toppdag, har 13, 7 miljoner artiklar beställts. Det är en otrolig 158 saker per sekund .... Wow

Också mycket intressant är att " The Girl with the Dragon Tattoo " var den mest köpta Kindle-boken på juldagen, men också den mest begåvade Kindle-boken samma dag.

Ett uttalande från Jeff Bezos, grundare och vd för Amazon, föreslår att personer som äger en tablett inte nödvändigtvis använder den som en e-bokläsare. Han sa att många som köper Amazons läsare också äger en tablett, som de använder för spel, filmer och webbläsning, samtidigt som de håller sina läsningssessioner på Kindle. Personligen köper jag inte det men det är förmodligen för att jag har en iPad och efter att jag läste min första bok på den, kunde jag aldrig gå tillbaka till min Kindle. Jag tror att rätt uttalande skulle läsa något som "The Kindle har en bättre prispunkt än iPad, så var säker på att försäljningen fortsätter att växa så länge vi upprätthåller ett pris som är mer konkurrenskraftigt än våra konkurrenter".