Microsoft drar upp Windows 10 Mobile 10586.29 Update

Microsoft rullade ut Windows 10 Mobile 10586.29 tidigare i månaden, men det verkar som att ägare till de nya Microsoft-flaggskeppstelefonerna, Lumia 950 och 950 XL, har några stora problem med det.

Microsoft har bestämt sig för att dra uppdateringen från sina servrar medan den undersöker problemen och får ett sätt att fixa dem.

Microsoft undersöker Windows 10 Mobile 10586.29

Enligt Microsoft Community Forum moderator Mike Mongeau:

Vi är medvetna om problem som är relaterade till den nyligen publicerade Windows 10 Mobile-uppdateringen, inklusive: uppdatering som inte erbjuds, uppdatering verkar fastna vid 0% och skadliga meddelanden om låg lagring. Teamet arbetar med korrigeringar och förbättringar av uppgraderingsupplevelsen på kort sikt och med framtida utgåvor. Under tiden har vi publicerat uppdateringen 10586.29 för Windows 10 Mobile från våra offentliga uppdateringsservrar medan vi arbetar igenom dessa rapporter.

För de av er som fortfarande ser meddelandet om låg lagringsutrymme: När du är besvärlig kan du säkert ignorera det här meddelandet.

För de av er som fortfarande har väntande uppdateringar (operativsystem eller appar): se till att du kopplar in telefonen till en laddare och lämnar orörd när den fungerar genom de här objekten.

Några av problemen Lumia-användare upplever är att se låga lagringsanmälningar, uppdateringen fastnar vid 0% eller uppdateringen erbjuds inte alls.

Det är också värt att nämna att Microsoft säger att om du redan har installerat uppdateringen bör du inte påverkas, och du kommer att vara berättigad att få kumulativa uppdateringar i framtiden.

Är du en Windows Phone-användare och upplever några problem med den senaste uppdateringen? Lämna en kommentar nedan och meddela oss.