Aktivera Windows 7 RSS Feed Reader Gadget [How-To]

Även om Google Reader är en av mina favorit RSS (Really Simple Syndication) läsare, har Windows 7 också en ren och okomplicerad RSS Reader / Gadget inbyggd. Windows 7 Feed Reader-gadgeten körs väldigt lätt, och du bör inte märka några prestationsproblem, till skillnad från gamla Windows Vista-gadgets. Även om det inte är lika robust som Google Reader, är det tillräckligt bra för att hålla reda på några få feeds i realtid, vilket kan vara användbart för nyhetssajter eller ! :)

Till skillnad från gadgeten från Windows Vista klarar inte den nya flödesläsaren sin egen lista med RSS-flöden. Istället dras matar direkt från dina Internet Explorer Feed-abonnemang. Vettigt? Låt oss ta en närmare titt!

Hur hanterar och organiserar Windows 7 Feed Reader

1. Först, låt oss ta med gadgeten till det synliga skrivbordet. För att göra detta högerklicka på ett öppet utrymme på skrivbordet . Klicka sedan på Gadgets.

2. Fönstret Gadgets visas. Högerklickmatningsrubriker och klicka sedan på Lägg till .

3. Högst upp till höger på skrivbordet öppnas din gadget för feedläsare. Du kommer att se verktygsfältet för att det visas på höger sida om du sveper över gadgeten. Klickaskiftnyckeln (Alternativ) .

Obs! För den dedikerade RSS-fläkten är funktionen Större storlek mycket användbar och gör dina RSS-flöden mycket enklare att läsa.

4. Nu i fönstret Feed Headlines, klicka på menyn Visa den här feed: drop-listmenyn. Du kan välja att visa alla dina prenumererade IE-flöden eller bara en av dina favoriter.

Helt klar!

Det är elegant, det är minimalistiskt och det håller dig uppdaterad. Mycket groovy!