Logitech MK850 Performance Wireless Keyboard och Mouse Combo Review

Logitech tillkännagav nyligen sin nya trådlösa tangentbords- och muskombination som innehåller en polerad palmstöd och egenutvecklad programvara som gör att du kan anpassa funktioner och navigering. Vi har tidigare granskat Logitech-produkter och som dessa kringutrustning, gör MK850 Performance inte besviken. Här är en titt på vad du kan förvänta dig från Logitechs nya trådlösa mus- och tangentbordssats.

Logitech MK850 Performance Keyboard och Mouse Combo

Logitech MK850-kombinationsrutan kan kombineras med upp till tre olika enheter, inklusive Android, Chrome OS, IOS, Mac eller Windows via Bluetooth. Den levereras med en USB Unifying-mottagare samt en USB-förlängare för olika placeringar för bättre trådlös prestanda. Du kan använda enheter upp till 10 meter från datorn. Det går enkelt att byta mellan de olika enheterna med en knapptryckning med Easy-Switch-tekniken. Tangenterna på tangentbordet omkörs också automatiskt beroende på vilken enhet den är ansluten till. Detta gör multitasking på olika enheter mycket enklare så att du kan ploga genom ditt arbetsflöde.

Tangentbordet kräver 2 AAA-batterier och musen behöver bara ett AA-batteri. Företaget slår fast att batterilivslängden på batteriet varar upp till två år och tangentbordsbatterierna kan variera i tre år. Naturligtvis kan din körsträcka variera beroende på din inställning och användning. Detta gäller även om du bestämmer dig för att använda den enhetliga USB-mottagaren på en dator eller en Bluetooth-anslutning på en mobil enhet eller dator.

Musen som ingår i den här kombinationen är faktiskt M720 Triathlon. Det är bekvämt, lyhört och korrekt när du trycker på skärmmål. Den innehåller tre knappar på vänster sida, varav en är för att växla mellan enheter och en gesterknapp. Rullhjulet låter dig rulla åt vänster och höger på en skärm och med kompanionsprogramvaran kan du ange vad varje knapp gör.

Tangentbordet är ganska bekvämt och har en ergonomisk kontur med en något upplyft profil i mitten. Jag gillade den subtila kurvan jämfört med andra "komfort" tangentbord som har löjliga vågor och kurvor som gör att skriva obehagligt. Handledsstödet är mjukt och välkuddat och tillåter flera timmar att skriva lätt. Det finns tre knappar till höger om funktionsknapparna som låter dig växla mellan de enheter den är ansluten till. Det finns också tillgång till flera lutningsvinklar för tangentbordet som innehåller 0, 4 och 8 grader.

En annan av MK850: s intressanta egenskaper är vad företaget kallar "DuoLink". Det låter dig skapa olika uppsättningar åtgärder när du håller ner Fn- tangenten på tangentbordet. Det stöder också förmågan att utföra geststyrda åtgärder.

">

Den här funktionen kräver att du installerar Logitech Options-programvaran * (Mac-användare kan ladda ner programvaran här), och det tar lite att vänja sig vid. Men när du gör det, tycker du att det är till hjälp när du använder Windows 10. Logitech Options-programvaran presenterar både tangentbord och mus, batterinivåer och anslutningsmetod (Bluetooth eller Unifying receiver). Det låter dig också ange åtgärder för mus och tangentbord och anpassade inställningar för specifika applikationer.

För en mer detaljerad titt på Logitech MK850 Performance in action, kolla in följande kampanjvideo från företaget.

">

MK850-prestanda börjar vid MSRP på 99, 99 dollar från Logitech-webbplatsen eller om du tittar runt kan du hitta den till försäljning på Amazon eller andra butiker som Best Buy eller Staples.

Om du letar efter en ny trådlös mus och tangentbord som hjälper dig att förbättra ditt arbetsflöde, är MK850 Performance-kombinationsrutan en uppsättning som definitivt bör övervägas.

* Logitech-alternativet kör några bakgrundsprocesser: LogiOptionsMgr.exe och LogiOptions.exe (UNICODE). Dessa är väsentliga för tangentbordet / musen och är inte skadlig kod.