Fem Domänvärdar Du kommer gilla mer än GoDaddy

Tidigare i veckan såg GoDaddy ett enormt avbrott som tog varje webbplats som värd för offline för nästan hälften av dagen. Problemet berodde på skadade routerdatabord och interna nätverksfel. Som svar på utbrottet ger företaget sina kunder 1 månads tjänst gratis, om de loggar in och accepterar det via e-post innan erbjudandet upphör. Utbrottet var bara en bland en mängd andra orsaker som jag har funnit att komma undan från GoDaddy. Här är fem andra domän- och webbhotell som kan behandla dig bättre.

Bluehost


Under de senaste åren har Bluehost fått rykte för solid tillförlitlighet. Dess priser är låga nog att göra det värt att ta hänsyn till både domän och webbhotell.

Sväva

Håller det enkelt, Hover gör bara domänregistrering. Det har ett gränssnitt som är dött enkelt att använda och det stöder alla funktioner som en webmaster behöver. Medan det är dyrt, erbjuder det en bättre affär för kunder som överför domäner.

Name.com

Domän värd är name.com specialitet, men det ger också webbhotell. Effektiv inom alla områden, det ger en vänlig och kompetent service.

Hostgator

Jag besökte nyligen Florida, och medan jag inte såg många riktiga alligatorer fick HostGator mitt öga. Om du vill ha billig och pålitlig hosting kommer det vara svårt att hitta en bättre affär.

Dream

Från domännamn till dedikerad värd gör DreamHost lite av allt. Även om det har haft stabilitetsproblem tidigare, har tjänsten under senare månader verkade förbättra. På vissa helgdagar kommer Dreamhost erbjuda galna erbjudanden som 1 års webbhotell för $ 8.