iPhone 4S Tillgänglig Janurary 13th i Kina

Medan jag är säker på att kunder i Kina kan få en bra kopia till ett bra pris (bara skojar) får de äntligen chansen att köpa den riktiga grejen. IPhone 4S kommer att vara tillgänglig i Kina den 13 januari, liksom 21 andra länder, säger ett officiellt pressmeddelande från Apple.

Kinesiska tech geeks kommer gärna att höra detta. En 32 GB iPhone 4S var enligt uppgift att sälja för $ 2000 i Kina i oktober. Nu är det en skillnad mellan det och $ 399 det kostar via officiella kanaler (eller $ 199 - 16 GB och $ 399 - 64 GB). Det kommer att finnas tillgängligt gratis hos vissa transportörer med ett tvåårigt kontrakt.

Apple säger också att enheten också kommer att vara tillgänglig i 21 andra länder: Anguilla, Antigua och Barbuda, Bolivia, Botswana, Brittiska Jungfruöarna, Kamerun, Caymanöarna, Centralafrikanska republiken, Kina, Dominica, Dominikanska republiken, Ecuador, Grenada, Guam, Guinea Conakry, Elfenbenskusten, Jamaica, Kenya, Madagaskar, Mali, Mauritius, Niger, Senegal, St Vincent och Grenadinerna, Trinidad och Tobago, Turks och Caicos och Uganda.

Och eftersom vi pratar om Apple iPhone, så här kan du kryptera iPhone, iPod eller iPad-säkerhetskopior.