Xbox One April Update är tillgängligt nu

Xbox One fick några nya uppdateringar som en del av sin apriluppdatering som nu är tillgänglig för användare. Det här är inte lika stort för en uppdatering som förra månadens uppdatering, men det finns fortfarande nya förbättringar för partchatt, spelhub, prestationsanmälningar och vad som är på.

Xbox One April Update

Här är en lista över alla nya funktioner:

• Förbättringar av partchatt - Ytterligare ikoner och meddelanden i partchattupplevelsen för att hjälpa dig att förstå din anslutning och mikrofonstatus. Partiprogrammet hjälper dig att aktivera din mikrofon och visa dig när sekretessinställningar eller nätverksproblem blockerar kommunikation med vissa partimedlemmar.

• Hubkopplingar - Du får se aktivitetsmatningsobjekt när någon av dina vänner följer ett spel och du kan också komma tillbaka till spelets nav från aktivitetsmatningsinlägg relaterade till spelet - inklusive matningsämnen om spelets prestationer, spelklipp och skärmdumpar.

• Prestationsanmälningar - Med den här uppdateringen ser du även prestationsbeskrivningen i anmälan så att du vet vad du gjorde för att uppnå denna prestation utan att behöva öppna appen med prestationer.

• Vad är på - Det som finns på området är nu tillgängligt för Xbox One-användare i USA, Kanada och Storbritannien. I det hittar du länkar till populära videor, spel, filmer, TV-program, spelutsändningar och klipp, tillsammans med Trending-tv-program om du har konfigurerat OneGuide för din Xbox One-konsol.

Om din Xbox One inte har uppdaterats automatiskt ännu, vilket är fallet om du aktiverar energisparläget, ska du öppna konsolen och gå till Inställningar> System> Uppdatera konsol och starta processen.

För en mer detaljerad titt på uppdateringarna, kolla in följande video från Larry Hryb aka Major Nelson.

">