Hur man tittar på TV-programmering med Windows 7 Media Center

TV-tunerkort är en sak i det förflutna. Allt du behöver för att titta på högkvalitativ TV-programmering är Windows 7 och en snabb internetuppkoppling. Många har redan börjat titta på nätet med hjälp av webbaserade tjänster, men Windows Media Center erbjuder högkvalitativa episoder med en mängd funktioner. Inga fler långa reklamfilmer, inga mer oönskade omkörningar, bara den underhållning du väljer precis vid dina fingertoppar.

Obs! Internet-tv på Windows Media Center är endast tillgänglig i vissa länder. USA-invånare borde dock inte ha några problem.

Så här tittar du på dina favorit-tv-program online med Windows Media Center i Windows 7

1. KlickaWindows Start-menyn Orb, skriv sedan in Windows Media Center och tryck Enter .

2. Klicka på knappen TV> Internet-tv i Windows Media Center.

Obs! Om den här knappen inte visas / finns, se vår groovy artikel här för en fix . Om knappen fortfarande inte visas kan du manuellt åsidosätta och ange den från den här Microsoft-länken.

3. Klickakryssrutan och klicka sedan på Installera .

4. Internet-tv-nedladdning är cirka 5 MB och bör ta mindre än en minut på en höghastighetsanslutning, så det behövs lite tålamod här.

5. Välkommen till Internet-TV! Härifrån finns det ett brett utbud av shower. De senaste episoderna och topprankade serier kommer att visas längst upp i fönstret.

6. Notera de nummererade listorna för att hålla reda på hur många visar du har sett. De cyklar så det kan bli förvirrande.

7. Dexter från Golden Globe Winners Past & Present är inte ansluten till GrooveDexter . Hitta en show du gillar och klicka på Watch Now .

8. Beroende på vilken visning du har valt, varierar navigeringen. Visa CSI Miami är en del av CBS, och därför kommer alla toppnavigationslänkar att visa dig bara CBS-program. Det här området kommer också att visa olika alternativ för Full Episodes eller bara Clips. Om du vill titta på hela serien, ledsen men det finns bara tre avsnitt här. Då är gratis tv inte ett dåligt pris att betala.

9. Om det är första gången du tittar på Internet-tv på Windows Media Center måste du utföra en uppdatering. På samma sätt som tidigare, markera kryssrutan och klicka på Uppdatera .

10. Efter de första minuterna av showen ser du din första kommersiella! Oroa dig inte för dessa reklamfilmer är korta. En timer längst upp till höger på skärmen visar hur många sekunder som finns kvar i din kommersiella, de är vanligtvis mindre än 30 sekunder.

11. Om du klickar paus eller håller dig över din video ser du tidslinjen. Du kan hoppa över till vilken del av din show du gillar, direkt. Sätter TiVo till skam. De små vita vertikala stängerna anger en kommersiell punkt på tidslinjen.

12. Om du känner till den exakta showen du letar efter kan du använda sökfunktionen, och den ska lista alla relaterade videor till din show. Var försiktig eftersom listan oftast visar många videoklipp om du inte anger specifika sökparametrar på vänstra sidan av sökskärmen.

Har du haft en groovy erfarenhet med Windows Media Center? Vi skulle gärna höra din feedback och historier nedan. Alternativt är du välkommen att delta i den öppna diskussionen i forumet community!