Google Drive för iOS uppdaterad med 3D Touch Support

Google Drive-appen för Apple iOS som låter dig lagra och komma åt filer i molnet fick en uppdatering med stöd för 3D touch-stöd på iPhone 6. Utöver uppgraderingen stödjer appen nu meddelanden för nya filer som delas med dig . Du kan också hitta och öppna filer i Google Drive för iOS-sökning. 3D Touch ger också snabb åtkomst till Google Search. Du kan hämta uppdateringen via App Store.

Här är en snabb titt på hur du använder den om du äger en iPhone 6S eller 6S Plus. Tryck bara på Google Drive-ikonen på startskärmen. Tryck på Ladda upp foton, välj ett av dina album och välj sedan ett foto.

Ladda sedan upp och det är det. Trevligt och enkelt!

Apple lanserade den senaste versionen av sitt mobila operativsystem i september 2015. IOS 9 innehåller nya funktioner som Proaktivitet som förutser användarbegäran och aktiviteter, en förbättrad Notes-applikation med stöd för media som foton och videoklipp och en nyhetsapplikation kallad Kiosk med stöd från nyhetskällor som CNN, Thew New York Times och ESPN. Google utvecklar ett brett urval av populära mobilappar för iOS som inkluderar Google Nu, Chrome, Foton och Kartor för att nämna några. I slutet av oktober sägs iOS 9 ha nått 61% på Apples mobila enheter. Företaget lanserade också iOS 9.1 den 21 oktober 2015 med förbättrade prestanda och stabilitetsfixar