Google Trends Predicts slutet på Facebook [GroovyNews]

I en tidigare artikel tittade vi på hur man använder Google för att spåra globala influensatrender i sökningen. Den här gången kommer vi att använda Google Trends för att spåra statusen för Facebook. Enligt resultaten försöker många Facebook-medlemmar att fly, eller åtminstone vill veta hur. Här på har vi täckt hur du permanent tar bort ditt Facebook-konto och överraskning överraskning. Trenderna är korrekta. Det är vår mest populära artikel här på , och nu när några stora webbplatser länkar till det (kolla in skäl # 3), växer populariteten!

Facebook har alltid haft något skumma politik, men några av de senaste användarvillkoren gör inte att man känner sig bekväm om att dela sin personliga information längre. Resultatet? Tja, ta en titt på Google Trends-diagrammet nedan.

Sökningar på att ta bort din Facebook är stigande, och det är en brant kulle. Diagrammet visar också spikarna för " facebook privacy " -sökningar som sammanfaller nära perfekt med varje ny policyuppdatering från Facebook.

Tycker du att Facebook kommer att skryta upp som det nuvarande läget Myspace? Lägg upp dina tankar nedan i kommentarsektionen.

För daglig groovy tech-relaterade nyheter, tips och hur-att prenumerera på gratis RSS-flöde.