Få Ad-Free Oultook.com hela året med Bing-belöningar

Om du är med i Microsoft, och använd Bing som standard sökmotor, vet du om Bing Rewards-programmen. Du får en viss mängd poäng per dag för dina sökningar, och efter att du har lagt till poäng kan du lösa in dem för några coola saker som presentkort, tävlingar och fler.

Vad jag gillar att använda dem för är att hålla min Outlook.com-upplevelse fri från annonser som visas på skärmdumpen nedan.

Ad-free Outlook.com med Bing Rewards

Du kan betala $ 19, 99 / år för Ad-free Outlook.com men gratis är alltid bättre. Du måste förstås registrera dig för Bing Rewards-programmet, vilket är en enkel process.

Sedan, efter att du har ackumulerat en anständig mängd poäng, välj Lös in i rullgardinsmenyn.

Bläddra ner listan över belöningserbjudanden tills du hittar de 3 månaderna av Ad-free Outlook.com-kakel. Vid tidpunkten för denna skrivning poängerar det bara 270 belöningar att få det.

Bekräfta sedan att du vill lösa in din belöning, och ett verifieringsmeddelande skickas till ditt primära e-postmeddelande.

Du får en PIN-kod och instruktioner om hur du får dina tre månader med Outlook.com utan annons.

Skottet nedan är av min Outlook.com utan annonserna. Jag har också funnit att det faktiskt påskyndar upplevelsen eftersom det inte finns något att vänta på att annonserna ska laddas.

Om du använder Bing som din heltids sökmotor, varför inte sätta dessa belöningar till god användning. Det är verkligen värt att njuta av Ad-free Outlook.com hela året.

Nu är dessa belöningar förmodligen inte ett incitament för att människor ska byta till Bing från en annan sökmotor. Men om du redan använder Bing, eller tänker på att hoppa, är det en fördel du kan dra nytta av.