Spela Virtual Skee Ball med din smartphone och dator med Googles Rollit

Om du letar efter ett nytt sätt att slösa bort tid på jobbet eller hem, lanserade Google ett intressant virtuellt skee bollspel igår som heter Rollit. Den fungerar med Chrome på din dator och ansluter till din smartphone-webbläsare.

Spela Googles Rollit

För att spela måste du använda Google Chrome och din smartphone. Gå sedan vidare till Rollit-sidan och följ instruktionerna på skärmen. Det här är en del av projektet Chrome Experiments.

För bästa resultat, på din smartphone vill du använda mobilversionen av Chrome. Men enligt webbplatsen kommer alla moderna mobila webbläsare att fungera. På din smartphones webbläsare anger du g.co/rollit och anger spelkoden som visas på din dator.

För dig behöver du en ganska ny telefon. Jag försökte det med en äldre smartphone som kör Android 2.3 och det fungerar inte. Jag hade inga problem att spela Rollit med min Nexus 7, men det är besvärligt att använda en tablett. Hur som helst är det här ganska nyskapande teknik, och något att hålla koll på framåt. Jag är säker på att det finns andra mer praktiska sätt att använda den här funktionen än att spela spel.

">