Windows 10 Insider Förhandsvisning för PC Bygg 14366 Tillgänglig nu

Microsoft har varit upptagen med att släppa uppdateringar för Windows 10 idag. Det släppte kumulativ uppdatering KB3162018 Bygg 10586.420 för PC och Mobile. Senare idag lanserade den också en ny version för Windows 10 Insiders. De inkluderar Build 14366 för PC och Build 14364 för Mobile.

Windows 10 Insider PC Preview Build 14366

Den allmänna tillgängligheten till årsjubileumsuppdateringen ligger precis runt hörnet, och den senaste byggnaden ger oss ett steg närmare. Det finns inte många nya funktioner eller användargränssnitt förbättringar i den senaste byggnaden. Faktum är att det nya chefen för Windows 10 Insider-programmet, Dona Sarkar, sa så mycket i sitt tillkännagivande idag.

Det finns dock mycket "passform och färdighet" kvar att göra innan nästa stora uppdatering görs tillgänglig för allmänheten. Den här byggnaden innehåller många buggfixar och allmänna prestandaförbättringar.

Enligt Dona: "Med dagens nya byggnader för PC och Mobile, sparkar vi officiellt Windows 10 årsjubileumsuppdateringen June Bug Bash . Bug bash har varit en integrerad del av Windows kultur så länge jag kan komma ihåg och en av mina favoritveckor av cykeln. "

För mer om denna Bug Bash förklarar Dona följande:

Under de närmaste 4 dagarna kommer vi också att publicera flera Quests inom Feedback Hub som kommer att lyfta fram olika delar av produkten varje dag. Vi letar efter feedback på varje Quest, men du kan också bara använda alla Windows 10-funktioner och -program du är mest passionerade för. Målet är bara att arbeta nu tillsammans med söndagen för att få de bästa bugrapporterna ! Vi cyklar Quests över veckan men kommer att föra dem alla tillbaka över helgen för mer feedback.

Det kommer också att finnas begränsade tidssökningar där du spelar mot en klocka och avancerade quests för tekniska kraftanvändare.

Det finns dock några nya saker att kolla in.

Office Online för Microsoft Edge: Låter dig använda Office-appar med en Office Online-förlängning. Du kan installera det precis som du skulle installera LastPass in Edge, men genom att välja Office-tillägget. OneDrive och OneDrive for Business kommer också att finnas tillgängliga så att du kan komma åt dina filer.

Windows Store Update: Butikshandboken rullar också ut idag och innehåller prestandaförbättringar som borde hjälpa till att förhindra att den kraschar och använder för mycket CPU och andra resurser. Jag är glad att se detta. I den senaste byggnaden kraschade Butiken alltid på min Lenovo test-dator.

Listan med korrigeringar för PC i den här byggnaden är för många att posta, men du kan kolla alla på Microsofts blogg.

Det finns en mobil byggnad för

Självklart finns det också Windows 10 Mobile Insider-programmet och dess förhandsgranskningsversion släpptes - Bygg 14364.

För dig som är intresserad och har en kompatibel enhet kan du läsa mer om vad som är nytt, fixat och fortfarande brutet på Microsofts blogg.