Apple säljer fabriken olåst iPhone 5 i sin butik

Apple säljer äntligen sin senaste smartphone, iPhone 5, utanför traditionella operatörskanaler. Nu kan du få iPhone 5-fabriken upplåst i Apple Store.

Det verkar Apples utbud av iPhone 5 håller slutligen efterfrågan - eller efterfrågan är lägre på grund av Android-konkurrensen. Och nu kan du hämta telefonen utan det som behövs för ett transportavtal.

För att få en, gå till iPhone 5: s sida på Apple Store och välj en färg - svart eller vit. Bläddra sedan över priserna för smarttelefonen med en trådlös serviceplan och klicka på "Eller få iPhone olåst och utan kontrakt".

Då får du se priserna för den olåsta iPhone 5. Självklart kommer du äntligen att betala mer på förhand för den unsubsidiserade telefonen.

Enligt Apple-webbplatsen innehåller den olåsta iPhone 5 samma funktioner som kontrakts-telefoner, men utan att ha åtagit sig ett kontrakt. Den kan aktiveras och användas på mobila GSM-nät i USA, men inte med CDMA-bärare. Det säger också att det är det bästa alternativet om du ofta reser utomlands.

Alla olåsta telefoner är tillgängliga för leverans inom en vecka.